John Coltrane Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 http://www.theguardian.com/football/2015/feb/27/crowd-trouble-dynamo-kiev-europa-league-guingamp Kako to fino braca Ukrajinci izmedju sebe resavaju i druge ne diraju
MocaVukotic Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Inter dobio najtezeg protivnika, Roberto ce biti nokautiran vec nakon prvog meca. pa valjda se zna ko je jedini streptomicin za švabe...
Nemanja Posrbica Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Možda je jedino Brugge - Besiktas kao "slabiji par", ali i tu sam pri mišlju da su Turci ozbiljan tim. Ajaxu najlakši posao, ako bude zainteresovan da prođe dalje - njima bi EL mogla da postane glavni cilj do kraja sezone, jer je PSV pobegao.
gervasius twinkleminkleson Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Zajebato za Fiorentinu, nadao sam se da ce posle Tottenhama imati malo vise srece sa zrijebom, al dobro. To, Sevilla - Villareal i Wolfsburg - Inter su bas dobre tekme. Generalno, EL ove sezone dosta zanimljivija nego nekih prethodnih.
Babu Bhatt Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Bešiktaš je izuzetno dobar i čvrst tim, mogu sa svakim od ovih ekipa u dvomeču da pariraju. Mene oduševljava i Dinamo Moskva koji nakon 6-0-0 u grupnoj fazi nastavlja odlične partije, Anderlecht je vrlo dobar bio i u LŠ. Lično mi je favorit broj 1 i po mom ukusu Villarreal.
John Coltrane Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Možda je jedino Brugge - Besiktas kao "slabiji par", ali i tu sam pri mišlju da su Turci ozbiljan tim. Ajaxu najlakši posao, ako bude zainteresovan da prođe dalje - njima bi EL mogla da postane glavni cilj do kraja sezone, jer je PSV pobegao. Bobami, Briz je vezao nevoravatan niz bez poraza od kraja avgusta (tek su porazeni pre 2-3 kola) i to u svim takmicenjima. Znam da Alborg nije reper ali su ih isprasili s pola gasa (2puta po 3 gola), dakle zeljni su visokog plasmana i u UEFA kupu.
Babu Bhatt Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Potez dana https://vine.co/v/O2iPZge6ubv
Cash Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 pa valjda se zna ko je jedini streptomicin za švabe... to pravilo ne vazi ako na klupi italijanskog kluba sedi Roberto Mancini
Babu Bhatt Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Zenit - Torino 1:0 HT, Witsel zabio, Rusi puno bolji. Torino ima i igrača manje, mogao bi Zenit da osigura prolaz već u prvih 90 minuta. Kod gostiju, Maksimović u sastavu.
Cash Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Danas bi Roberto mogao da dobije lepu porciju od Wolfsburga .
MiddleClass Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 (edited) Meh. To je izvjesno. Mene vise zanima kripl fajt, Viola - Roma. Edited March 12, 2015 by MiddleClass
Cash Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 (edited) Verujem da navijas za Violu :D Vodi Roberto Edited March 12, 2015 by Cash
Recommended Posts