Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 2014/2015

adasevic

29 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 518
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

72

• John Coltrane

36

• Aleksandar88

35

• Meazza

31

Posted

Inter dobio najtezeg protivnika, Roberto ce biti nokautiran vec nakon prvog meca.

pa valjda se zna ko je jedini streptomicin za švabe...

Posted

Možda je jedino Brugge - Besiktas kao "slabiji par", ali i tu sam pri mišlju da su Turci ozbiljan tim. Ajaxu najlakši posao, ako bude zainteresovan da prođe dalje - njima bi EL mogla da postane glavni cilj do kraja sezone, jer je PSV pobegao.

Posted

Zajebato za Fiorentinu, nadao sam se da ce posle Tottenhama imati malo vise srece sa zrijebom, al dobro. To, Sevilla - Villareal i Wolfsburg - Inter su bas dobre tekme. 

Generalno, EL ove sezone dosta zanimljivija nego nekih prethodnih.

Posted

Bešiktaš je izuzetno dobar i čvrst tim, mogu sa svakim od ovih ekipa u dvomeču da pariraju.

Mene oduševljava i Dinamo Moskva koji nakon 6-0-0 u grupnoj fazi nastavlja odlične partije, Anderlecht je vrlo dobar bio i u LŠ.

Lično mi je favorit broj 1 i po mom ukusu Villarreal.

Posted

Možda je jedino Brugge - Besiktas kao "slabiji par", ali i tu sam pri mišlju da su Turci ozbiljan tim. Ajaxu najlakši posao, ako bude zainteresovan da prođe dalje - njima bi EL mogla da postane glavni cilj do kraja sezone, jer je PSV pobegao.

Bobami, Briz je vezao nevoravatan niz bez poraza od kraja avgusta (tek su porazeni pre 2-3 kola) i to u svim takmicenjima. Znam da Alborg nije reper ali su ih isprasili s pola gasa (2puta po 3 gola), dakle zeljni su visokog plasmana i u UEFA kupu.

Posted

pa valjda se zna ko je jedini streptomicin za švabe...

to pravilo ne vazi ako na klupi italijanskog kluba sedi Roberto Mancini :naughty:

• 2 weeks later...
Posted

Zenit - Torino 1:0 HT, Witsel zabio, Rusi puno bolji.

Torino ima i igrača manje, mogao bi  Zenit da osigura prolaz već u prvih 90 minuta.

Kod gostiju, Maksimović u sastavu.

Posted

Danas bi Roberto mogao da dobije lepu porciju od Wolfsburga :naughty: .

Posted (edited)

Meh. To je izvjesno. Mene vise zanima kripl fajt, Viola - Roma.

Edited by MiddleClass
Posted (edited)

Verujem da navijas za Violu :D

Vodi Roberto :ohmy:

Edited by Cash