Jump to content

Liga Evrope 2014/2015

29 members have voted

1. 1. Koji tim će se plasirati u grupe LE?

• Partizan
      9
    • Vojvodina
      3
    • Jagodina
      1
    • Cukaricki
      4
    • Ni jedan klub
      19

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Inter dobio najtezeg protivnika, Roberto ce biti nokautiran vec nakon prvog meca.

pa valjda se zna ko je jedini streptomicin za švabe...

Možda je jedino Brugge - Besiktas kao "slabiji par", ali i tu sam pri mišlju da su Turci ozbiljan tim. Ajaxu najlakši posao, ako bude zainteresovan da prođe dalje - njima bi EL mogla da postane glavni cilj do kraja sezone, jer je PSV pobegao.

dajte parove da ne tražim po netu

imaš na prethodnoj strani

imaš na prethodnoj strani

:isuse: degen

Zajebato za Fiorentinu, nadao sam se da ce posle Tottenhama imati malo vise srece sa zrijebom, al dobro. To, Sevilla - Villareal i Wolfsburg - Inter su bas dobre tekme. 

Generalno, EL ove sezone dosta zanimljivija nego nekih prethodnih.

Bešiktaš je izuzetno dobar i čvrst tim, mogu sa svakim od ovih ekipa u dvomeču da pariraju.

Mene oduševljava i Dinamo Moskva koji nakon 6-0-0 u grupnoj fazi nastavlja odlične partije, Anderlecht je vrlo dobar bio i u LŠ.

Lično mi je favorit broj 1 i po mom ukusu Villarreal.

Možda je jedino Brugge - Besiktas kao "slabiji par", ali i tu sam pri mišlju da su Turci ozbiljan tim. Ajaxu najlakši posao, ako bude zainteresovan da prođe dalje - njima bi EL mogla da postane glavni cilj do kraja sezone, jer je PSV pobegao.

Bobami, Briz je vezao nevoravatan niz bez poraza od kraja avgusta (tek su porazeni pre 2-3 kola) i to u svim takmicenjima. Znam da Alborg nije reper ali su ih isprasili s pola gasa (2puta po 3 gola), dakle zeljni su visokog plasmana i u UEFA kupu.

pa valjda se zna ko je jedini streptomicin za švabe...

to pravilo ne vazi ako na klupi italijanskog kluba sedi Roberto Mancini :naughty:

• 2 weeks later...

Zenit - Torino 1:0 HT, Witsel zabio, Rusi puno bolji.

Torino ima i igrača manje, mogao bi  Zenit da osigura prolaz već u prvih 90 minuta.

Kod gostiju, Maksimović u sastavu.

Danas bi Roberto mogao da dobije lepu porciju od Wolfsburga :naughty: .

Meh. To je izvjesno. Mene vise zanima kripl fajt, Viola - Roma.

Edited by MiddleClass

Verujem da navijas za Violu :D

Vodi Roberto :ohmy:

Edited by Cash