MiddleClass Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) Blizu su Talijani Engleza da ih prestignu za ta 4 mjesta u LS. Tako mi gervasius pricao... vjerujem da me ne laze, ali moguce da nema pojma! Edited February 26, 2015 by MiddleClass
Bright Billy Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 ^ Pa to i ja mislim, nije nikakva zavera u pitanju. slazem se.
Jozef K. Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Blizu su Talijani Engleza da ih prestignu za ta 4 mjesta u LS. Tako mi gervasius pricao... vjerujem da me ne laze, ali moguce da nema pojma!Nisu blizu. Za sledeću sezonu nema šanse da budu ispred Engleza.
theanswer Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) koeficijenti zemalja se gledaju za onu tamo sezonu, ne za sledeću i do ovih 6 od 6 koliko italijani imaju ove sezone je bilo izglednije da će ih prestići recimo portugal nego što će oni nemce koji su iznad treći a i dalje je takva situacija. u top 5 je najmanja razlika između engleza na drugom i nemaca na trećem mestu 2,5 boda Edited February 26, 2015 by theanswer
Nemanja Posrbica Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Neočekivano malo iznenađenja, obično u ovoj fazi bude nešto veći broj. Dnipro kao možda najveće, Torino, Besiktas i Fiorentina kao mala iznenađenja. Prilično raduje 5/5 Italijana; 3/8 učesnici CL. Mogu da nabrojim samo 2-3 slabija tima u među 16 timova što bi moglo da garantuje odlično takmičenje do kraja.
porucnik vasic Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Neočekivano malo iznenađenja, obično u ovoj fazi bude nešto veći broj. Dnipro kao možda najveće, Torino, Besiktas i Fiorentina kao mala iznenađenja. Prilično raduje 5/5 Italijana; 3/8 učesnici CL. Mogu da nabrojim samo 2-3 slabija tima u među 16 timova što bi moglo da garantuje odlično takmičenje do kraja. Такмичење је занимљивије него оно друго. Драго ми за Торино.
Hamlet Strašni Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Napred Zenit! Biće zanimljivo ako izvuku ruse i ukrajince jedne protiv drugih.
porucnik vasic Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Napred Zenit! Biće zanimljivo ako izvuku ruse i ukrajince jedne protiv drugih. Неће. Зенит је од ових за класу јачи.
Aleksandar88 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Tako si predvidjao i u grupnoj fazi lige sampiona.
porucnik vasic Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Tako si predvidjao i u grupnoj fazi lige sampiona. Не спорим.
gervasius twinkleminkleson Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Nisu blizu. Za sledeću sezonu nema šanse da budu ispred Engleza. kakvi englezi, pobogu, oni su drugi. Englezima se brise ubjedljivo najbolja sezona, kad su imali 7 bodova vise od Italiana. Razlika bi i dalje ostala znacajna, oko 10 bodoa, i ne mislim da ce se istopiti, ali nije toliko nemoguce - ako Arsenal i City ispadnu, sto je za ocekivati, a Juve prodje, sto nije nemoguce, Italija ostaje sa 6, Engleska sa 2 predstavnika [pod uslovom da Chelsea ne zajebe]. U svakom slucaju, razlika ce biti znacajno manja naredne sezone. Italijani moraju da nastave da ozbiljno shvataju EL. Tu su izgubili cetvrto mjesto od Njemaca, tu mogu da ga opet osvoje. Elem, Fiorentina imala srece u prvom, ne znam kako je Soldado uspjeo da sjebe onu sansu, koliko tom covjeku fali samopouzdanja to je strasno... Ali vecim djelom utakmice je Fiorentina kontrolisala igru, Tottenham jeste [opet] vise napadao, ali prakticno da nisu sutnuli na gol. za Toro. Svaka im cast, nisam ocekivao da mogu da prodju. Ventura je jedan od najpotcjenjenijih trenera u Italiji, a i sire, ostao je bez dva najbolja igraca iz prosle sezone i pravi josh bolje rezultate.
Sokrat Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Jel gledao neko ždrijeb? Jirži Dudek :ziga: izvlačio kuglice. Viljareal - Sevilja, Volfsburg - Inter, Fiorentina - Roma najzanimljiviji parovi na papiru.
Cash Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Inter dobio najtezeg protivnika, Roberto ce biti nokautiran vec nakon prvog meca.
Recommended Posts