Jump to content

Liga Evrope 2014/2015

29 members have voted

1. 1. Koji tim će se plasirati u grupe LE?

• Partizan
      9
    • Vojvodina
      3
    • Jagodina
      1
    • Cukaricki
      4
    • Ni jedan klub
      19

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ma vi njega idolizujete, ne verujem ja u to.

Pa sta se desava u Roterdamu? Sto ovi magarci na Areni nisu ostali u prenosu? Nema ni live-stream. Sta se desava?

@ic

mislim da su kljucna dva faktora. obezbedio je svim svojim igracima reprezentativan status i klub mu nije u dugovima pa moze da ceka dobru ponudu.

Edited by Bright Billy

Imaš na RTS-u, još nekoliko minuta, ništa specijalno se nije desilo posle drugog gola za Romu..

Edit: ^

Edited by zoki

Ovo je realno za nekoliko godina hlađenja od evrope

B-zKmfFUAAAkySc.jpg

@ic

mislim da su kljucna dva faktora. obezbedio je svim svojim igracima reprezentativan status i klub mu nije u dugovima pa moze da ceka dobru ponudu.

Dobro, taj deo prodaje direktno iz Dinama mi je jasan, ali ovde ispada kao da je nasamario Liverpul, ne razumem kako.

Vidis to sam skroz zaboravio, hvala zoki.

Ladno svi Italijani prosli. Sta je potrebno da ponovo dobiju 4 predstavnika u LS?

Dobro, taj deo prodaje direktno iz Dinama mi je jasan, ali ovde ispada kao da je nasamario Liverpul, ne razumem kako.

jbg, isto tako je siti dao 50kk za nastasica i jovetica koji nicemu tamo ne sluze. ili iz drugog ugla gledano, nije ni lovren jedini liverpulov los transfer.

Edited by Bright Billy

Da bar jedan od njih dobaci do polufinala LS bi bio dobar pocetak.  :naughty:

^

Pa to i ja mislim, nije nikakva zavera u pitanju.

Edited by IndridCold

Ladno svi Italijani prosli. Sta je potrebno da ponovo dobiju 4 predstavnika u LS?

Da se vrati Modji!

Moraju svojski da zapnu u LS pa se tokom narednih sezona povecavanjem koeficijenta poveca i broj ucesnika (tj. vrati na nekadasnjih 4).

Da bar jedan od njih dobaci do polufinala LS bi bio dobar pocetak.  :naughty:

I meni je to logicno, nego neko je pisao o tome da postoji mogucnost za to zbog uspeha u LE, tipa da im malo fali.