February 26, 201510 yr Pa sta se desava u Roterdamu? Sto ovi magarci na Areni nisu ostali u prenosu? Nema ni live-stream. Sta se desava?
February 26, 201510 yr @ic mislim da su kljucna dva faktora. obezbedio je svim svojim igracima reprezentativan status i klub mu nije u dugovima pa moze da ceka dobru ponudu. Edited February 26, 201510 yr by Bright Billy
February 26, 201510 yr Imaš na RTS-u, još nekoliko minuta, ništa specijalno se nije desilo posle drugog gola za Romu.. Edit: ^ Edited February 26, 201510 yr by zoki
February 26, 201510 yr @ic mislim da su kljucna dva faktora. obezbedio je svim svojim igracima reprezentativan status i klub mu nije u dugovima pa moze da ceka dobru ponudu. Dobro, taj deo prodaje direktno iz Dinama mi je jasan, ali ovde ispada kao da je nasamario Liverpul, ne razumem kako.
February 26, 201510 yr Ladno svi Italijani prosli. Sta je potrebno da ponovo dobiju 4 predstavnika u LS?
February 26, 201510 yr Dobro, taj deo prodaje direktno iz Dinama mi je jasan, ali ovde ispada kao da je nasamario Liverpul, ne razumem kako. jbg, isto tako je siti dao 50kk za nastasica i jovetica koji nicemu tamo ne sluze. ili iz drugog ugla gledano, nije ni lovren jedini liverpulov los transfer. Edited February 26, 201510 yr by Bright Billy
February 26, 201510 yr ^ Pa to i ja mislim, nije nikakva zavera u pitanju. Edited February 26, 201510 yr by IndridCold
February 26, 201510 yr Ladno svi Italijani prosli. Sta je potrebno da ponovo dobiju 4 predstavnika u LS? Da se vrati Modji!
February 26, 201510 yr Ladno svi Italijani prosli. Sta je potrebno da ponovo dobiju 4 predstavnika u LS? Moraju svojski da zapnu u LS pa se tokom narednih sezona povecavanjem koeficijenta poveca i broj ucesnika (tj. vrati na nekadasnjih 4).
February 26, 201510 yr Da bar jedan od njih dobaci do polufinala LS bi bio dobar pocetak. I meni je to logicno, nego neko je pisao o tome da postoji mogucnost za to zbog uspeha u LE, tipa da im malo fali.