freakns Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 u istoj sezoni etapa na Giru i Touru, bravo! ! ! sutra ocekujem da nam Nibali priredi 1 spektakl, da jos dominantnije razvali Valverdea
kralj Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Baš se obradovao. Ima i ovaj Tur lepih pojedinačnih pričica, ali brate niko žutu ni da napadne.
malkin Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 eh, i da manje zaostaju za Nibalijem nema šanse da bi ga napali na etapi koja se završava spustom, malo ko se bolje spušta od njega. sutra i prekosutra su bolje prilike, mada mnogo će više da se bore za podijum nego za žutu...
Garnirung Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Kad se sve sabere, tanak Tur za Molemu, Van den Bruka, Rolana, a realno i Porta. TJ možda može se opere na hronometru malo.
panta rhei Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 svaka cast majki, ali ono hvatanje i odgurivanja od motora je bilo prilicno nesportki. tako da mi malo smrducka ova pobeda i pored toga sto ne znaci da mu je to donelo odlucujucu prednost.
Garnirung Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Rafal ispreseco konkurenciju A ne zezaj, mislim jeste se odgurnuo, al nije mogao da dobije ni 2 desetinke sa tim. Valverde se provukao.
panta rhei Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 ma ni ne tvdim da je profitirao time, samo je bilo ruzno sa sportskog aspekta.
Nemanja Posrbica Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 svaka cast majki, ali ono hvatanje i odgurivanja od motora je bilo prilicno nesportki. tako da mi malo smrducka ova pobeda i pored toga sto ne znaci da mu je to donelo odlucujucu prednost. Jaka prednost u pm. To je manja pomoć nego kada te gurkaju navijači s leđa na brdu. Majka je pustio na prvom brdu Rodrigueza da pokupi 10, na drugom mu je pustio da uzme poene ispred njega, bez borbe, na trećem je "kao" probao da šprinta, a onda ih je prosuo po putu sve. Na sve ovo bio je šesti na Giru, a nije ni trebao da bude ovde. Nisam siguran da će zadržati tačkastu, mislim da će to Nibali da zaključa sutra, pobedom. Danas je uzeo dosta poena. Nego, gde je onaj što je tvrdio da Saxo nema tima. Majka, Rogers, Roche i na to se povredio prvi brdaš Contadora Hernandez. Vrlo slab tim...
gervasius twinkleminkleson Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Majka djeluj maaalo arogantno, al nema veze. Zaslužio je pobjedu, a i inače, strašan talenat.
Nemanja Posrbica Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 (edited) Valverde se provukao. Nije se provukao, nego to donosi iskustvo. Ne volim ga, nije ispunio svoj potencijal, ali... edit. Recimo Majka vozi jako iskusno za tako mladog vozača. Imaš kao kontra primer njegovog sunardonika, koji vozi kao da je apsolutni početnik. Edited July 23, 2014 by Nemanja Posrbica
panta rhei Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Jaka prednost u pm. To je manja pomoć nego kada te gurkaju navijači s leđa na brdu. jos jednom, vec sam pojasnio. me mislim da mu je donelo bilo kakvu prednost. prosto je bilo ruzno. meni. dozvoljavm da je tebi bilo simpaticno. kada ga navijec gurne, vozac nema nikakav uticaj na to i to je van njegove volje, moze samo da smeta. kada se vozac namerno, sa predomisljajem, svesno uhvati za motor, cak ne i da zadrzi ruku dok uzima vodu, to je u najmanju ruko nesportski.
freakns Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 mnogo je jak Nibali... Peraud iznenadio pozitivno, definitivno odlicno vozi. neka zemi drugo mesto na kraju, bice bas zasluzeno
Recommended Posts