gervasius twinkleminkleson Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Lo Squalo Valverde i Rolland u životu nisu povukli, samo se šlepaju
malkin Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 bravo Pero, ne bi mi bio u prvih 5 kad bi me neko pitao ko će uspeti da prati Nibalija.
freakns Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Majka spasao Tour za Saxo :) Nibali ipak nije svemoguc :D
freakns Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Bardet i Pinot se kanda ne vole bas :D Valverde popasao dobrano... ih sto bi bilo fino da izgubi podijum.
Nemanja Posrbica Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Lo Squalo Valverde i Rolland u životu nisu povukli, samo se šlepaju Za Rollanda je očekivano. Nakon Gira, vozi Giro, čak sam impresioniran da je ovako dobar. Majka već dva dana odličan. Nadam se da će probati da se bori za tačkastu. Nibali malo rezervisan, mada je Majka vozio odlično, moguće da je i malo umoran. Bardet je prilično zanimljiv vozač, kao retko koji Francuz.
malkin Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 Bardet je prilično zanimljiv vozač, kao retko koji Francuz. Barguil. Warren Barguil. ide mi voda na usta kad zamislim njih dvojicu zajedno na Turu
gervasius twinkleminkleson Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Kako bi bilo super da italijan uzme žutu majicu a dva francuza budu na podijumu :)
malkin Posted July 19, 2014 Author Posted July 19, 2014 Kako bi bilo super da italijan uzme žutu majicu a dva francuza budu na podijumu :)+100old skul, dosta više Engleza i ostalih Kenijaca.
freakns Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Barguil. Warren Barguil. ide mi voda na usta kad zamislim njih dvojicu zajedno na Turu dodaj slobodno i Pinota... i Majka je jos mlad, pa i Tejay. pa onda Cvetkovski, pa ona braca blizanci... e da, i Nairo... a ni Nibali, Pistolero i Froome nisu matori... ijao, za 2-3 godine, taman da se otarase onog smaraca Wigginsa, ima sve da prsti jbt! :)
Garnirung Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Kad smo već kod Kintane, a verovatno je prso kad je video kako se razvija Tur, njegov mladji burazer je dobio jednu etapu na Oko Austrije. Taman da zamene Šlekove.
malkin Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 e da, sutra će da bude dobro. moguća kiša, a u drugoj polovini etape se očekuje jak vetar. miriše na ešelone ako su Francuzi negde ranjivi, onda je to na ovakvim etapama. BMC; Loto, Belkin, Omega i drugi timovi verzirani u vožnji po severnim klasicima mogu čitave minute da im uteraju ako dođe do odgovarajućeg pucanja grupe. naravno, svi tako nešto očekuju što obećava nervoznu i uzbudljivu trku. u stvari, kad bolje razmislim, ovaj Tur još nije imao dosadnu etapu.
Recommended Posts