adasevic Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Eto i Rumuna da im se svetite za pripreme :D
Jose Raul Capablanca Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ritas, Banvit, K.Oktobar, KKP, Hapoel, Ploešti
Timmy Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ritas, Banvit, Krasni, Partizan, Hapoel i neki Asesoft
Nemanja Posrbica Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 SSSR deo žreba vas je hteo. Hapoel ima ambiciju da skine Maccabi. Banvit ima dobar tim u kojem nekoliko stranaca igra već godinama. Njima je trener Lukić koji je prošle godine trenirao Nizhny. Ploesti su pojačali dodatno tim, pet Amera (Lee iz Budućnosti uz Dee Brown-a nama najpoznatiji), Litvanac, Grk i Labović.
theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Gledao sam protiv Ploeštija nešto od utakmice,znam za crnce i za Pelekanosa. Ko je Litvanac? Šteta za Hapoel. Uleb se ugleda na fibu po pitanju smehotresnih žrebova. Ako ne mogu timovi iz iste federacije kako je koji kurac upao Zenit sa Himkijem tj što su stavili dva Rusa u taj šešir. I kako je nama mogao Solnok ili onda oni idu kao predstavnici Mađarske a ne ABA. Jebe lud zbunjenog. Edited September 29, 2014 by theanswer
FPLS Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Nije bas naivna grupa, ne znam kako Ritas izgleda ove sezone, ali Banvit i Hapoel su ozbiljni timovi, a ni Krasni nije los... Jedino je Asesoft kanta.
Jose Raul Capablanca Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ritas za sada nula, videćemo hoće li biti pojačanja.
Nemanja Posrbica Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Gledao sam protiv Ploeštija nešto od utakmice,znam za crnce i za Pelekanosa. Ko je Litvanac? Bio je Neptunasu, SG, šuter. Šteta za Hapoel. Uleb se ugleda na fibu po pitanju smehotresnih žrebova. Ako ne mogu timovi iz iste federacije kako je koji kurac upao Zenit sa Himkijem tj što su stavili dva Rusa u taj šešir. I kako je nama mogao Solnok ili onda oni idu kao predstavnici Mađarske a ne ABA. Jebe lud zbunjenog. Zbog podele na istok/zapad imaju problem. Imaju 4 tima iz Rusije i 4 iz ABA, pa svakako dva tima iz iste lige moraju da igraju. Mada ne znam kako su računali LR i Rigu, da li kao klubove VTB lige ili kao timove iz domaćih liga. Edited September 29, 2014 by Nemanja Posrbica
Nemanja Posrbica Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Inače ispravka za Crveni Oktobar, nisu loši imaju 6 Amera ako se ne varam.
goofs Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Aj da se ne zajebavamo, sa ovakvim Mukatm rosterom nas ce karati ruzno svi, cak i ovaj Mikrosoft. Sa iole ozbiljnim rosterom prosli bismo grupu lagano, mozda cak i sa, za nas nepojmljivog, prvog mesta.
theanswer Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Nije bas naivna grupa, ne znam kako Ritas izgleda ove sezone, ali Banvit i Hapoel su ozbiljni timovi, a ni Krasni nije los... Jedino je Asesoft kanta. Kakav krasni,kurac krasni,najbolje da ću sad da strahujem od krasnog posle x godina igranja u EL i pobeđivanja svih mogućih. Pa i da izgubimo od njih opet su kurac :D
Timmy Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Kakav je ovde format:? Jel ovako: Idu 4 dalje, sto je ukupno 24. Pa se tu doda 8 iz EL koji otpadnu. Pa tih 32 ide u nove grupe po 4 tima, od ceka dva idu u 1/8 finala pa na ispadanje do kraja?
Timmy Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Kakav krasni,kurac krasni,najbolje da ću sad da strahujem od krasnog posle x godina igranja u EL i pobeđivanja svih mogućih. Pa i da izgubimo od njih opet su kurac :D Ko moze da cuje rec Krasni, a da odmah ne doda i kurac :D
Recommended Posts