Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Navodno šeširi nemaju veze sa rangiranjem, već sa regionom, tako su španski, ruski... timovi u istom. Ako budemo kurate sreće, igraćemo sa Solnokom 4 puta

Pogledaj pet sekundi i videces da npr. Olimpija, Buducnost i mi nismo u istom sesiru, pa ti konstatcija ne stoji..

Mi imamo poseban tretman, od uvek.

Ja tebe ne razumem

Debeli se još uvek premišlja oko Muke

Možda je ostalo ponekog grama pameti u klubu

Koliko znam,dogovor je da on ne ostaje samo da popunjava broj. A nema nigde drugo da ide,niko ga neće,pa mu zato ovo odgovara. Naravno,uvek postoji strepnja da će to da se promeni i da ostane.

U 12 faking zdreb. Ima li ko kakvih zelja? :)

Ja bih najvise voleo rivale iz ABA (pogotovu Solnok iz sestog), a ne bih voleo PAOK da stoka ne pravi vasar i ekskurziju.

Ne mozete da dobijete rivale iz ABA.

Navodno šeširi nemaju veze sa rangiranjem, već sa regionom, tako su španski, ruski... timovi u istom. Ako budemo kurate sreće, igraćemo sa Solnokom 4 puta

Svaka zemlja ima svoj rejting (zbir bodova najlosijeg kluba iz te zemlje u poslednje tri sezone) i to je minimalan rejting koji klub iz te zemlje moze da ima. Tako su Turci i Spanci upali u isti sesir, a nas su pretekli Karsiaka, Zenit i Krasni, iako u prethodne tri sezone nisu igrali u ULEB Evro takmicenjima.

Zasto sad to? 

Jebote, prvo naprave debilnu podelu na istok i zapad gde je istok 50% jaci. Onda natrpaju nekako sesire, valjda pola po kvalitetu pola po nekoj geografiji, a onda jos restrikcija u samom zrebu po dodatnoj geografiji... jebote bob :isuse:

Djordiju i ekipi u kafu.

edit: @Nikodije. Ali je Az u medjuvremenu pojasnio

Edited by Timmy

Himki i Besiktas bi bili zajebani.

DObar vam zreb za sada... ova D grupa zajebana...

Ritas, Banvit i Krasni k..

Sad vam trebaju Poljaci pre Izraelaca...

Ipak Hapoel... to je koska...

Edited by adasevic

Guest
This topic is now closed to further replies.