Jump to content

KK Partizan 2014/2015 "Imperija uzvraca udarac"

75 members have voted

1. 1. U novoj sezoni ...

• Osvajamo sve
      27
    • Gospodari samo domacih prstenova , za strani nismo imali para
      7
    • Prvi u selu i na guzove izborili ucesce u el.
      18
    • Nista nismo osvojili , prekid prvenstva , izlazak na ulice
      16
    • Nesto peto ...
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

i macvan.

E do mojega bas.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2

Komsije, imate indeks 44. Macvan :Hail:  38

• Author

Jbg, sa Muricem bi i imali kakve-takve sanse ... ovako smo osudjeni samo na pavlovicev (mentalni) raspad ...

Dobicemo mi ovu seriju :fantom:

Ja verujem da je tu logika da on zna da većina navijača ne gleda te utakmice, bar ne pažljivo, i da može da obesmisli svako takmičenje gde izgubi time što krene da kalimeriše o davidu i golijatu. Klasičan psiho.

nije problem sto je on bolestan, problem je sto veliki broj onih koji prate kosarku veruje ovom gmazu

nije tome naravno kriv samo vujosevic, vec celokupno stanje u nasoj kosarci, odnosno stanje u drustvu generalno

Ma kako nije on problem

ma jeste on problem, nego da su okolnosti drugacije, on uopste ne bi bio u u prilici da vodi kk partizan

drustvo nam se raspalo po svim savovima i zato ovakve price prolaze

zato kazem nije problem u njegovoj bolesti, mnogo veci problem je sto se ta bolest ne prepoznaje

Mene samo cudi kako nije nasao krivca i za macvanovu povredu... Samo ignorisati...

Mene samo cudi kako nije nasao krivca i za macvanovu povredu... Samo ignorisati...

to je taj mali procenat povreda koje nisu posledica mučkih startova i podmetanja :fantom:

inače, od kojekakvih sumnjivih stvari koje je DV izjavljivao, ovo da igrači zvezde namerno povređuju igrače partizana mi je na samom dnu. ne razumem šta je cilj toga, a dao bih 10evra da saznam kako na to reaguje kapiten, milutinov  i ostali koji će za par dana da obuku iste majice i da se , šta znam, istežu zajedno.

Edited by Lezilebovich

ne mogu baš da poverujem da je DM ucenjen ili nekako nateran da obuče majicu i izađe na ovaj press. možda se igrači lože na ovo. 

sa druge strane - ko će ga znati. očito je vujošević daleko moćniji tamo nego bilo ko drugi. 

nakon polufinala ABA stvarno mi je bilo tužno da ga vidim na onim konferencijma. ne u smislu, sažaljevam ga jer je jadan, nego mi je bilo tužno da vidim trrenerskog giganta kako je pogubio konce i krenuo da puca u svim pravcima. šta god mislio o njemu, veliki je trener i ne bih voleo da se srozava.

ovo što sad radi je jedan na jedan situacija iz prošlog plejofa kada je izazvao incident (sam je priznao u izjavi posle) da bi destabilizovao protivnika. u tim trenucima gubim svu empatiju. 

kakvu empatiju? za koga?

za vujoševića.

znam. lud sam ali ovde pišem pod pseudonimom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.