goofs Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Zar nije za njega bila prica da je imao potpisan dobar ugovor, koji je Covic hteo da prepolovi? decko nije pristao na to i zbog toga je popio tribinu. Naplatio je pare iz ugovora, ali zbog toga nije igrao?...uopste nije bio los u tom periodu, kakav je sad posle 2-3 godine je upitno... Ja koliko se secam, nabacio je cirka 5-6 kilograma mas'i tada u tom periodu kada je bio bojkotovan (ili on na bojkotu, kako god).
ducca Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 I meni prva asocijacija neka fotka sa njim gde je odvalio stomacinu vecu od pola forumasa ovde... No dobro, mozda je promenio stil zivota u medjutajmu.
pacey defender Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Ohrabruje ova najava pojačanja, pravi prelaz sa EL na EC nivo.
Papovac Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Najurili? Decko bukvalno nije hteo da trenira u sta sam se sam uverio kad sam bio na Zlatiboru...Kari trazio da mu ponude novi ugovor i nakon sto je dobio dobru platu decko resio da ladi jaja... jedno dobro, javno, davljenje resice i taj problem
stevo glogovac Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ako se ne varam Milutinovic je u finalnoj seriji sa Partizanom sutirao 0/26 za tri u cetiri utakmice.Mislim da je cak dao samo jedan kos iz igre...
Dankan Ajdaho Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Mislim da je u drugoj ili trećoj pogodio nešto spolja. U ostalim, 0.
Andre_Owens Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ozbiljno pojacanje za Zvezdu ako je tacna vest...
Geo Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 (edited) Ono sto sam gledao MIlutinovica moglo se videti da ima talenta za kosarku i sasvim pristojan shut ... Predpostavljam da je svestan da mu je ovo prekretnica u karijeri i da ga ocekuje veliki rad na treninzima ... Nije mi bas najjasniji ovoliki komsijski hejt ali ako vam to pricanjava vece zadovoljstvo nemam nista protiv da se ispraznite maksimalno ... Krilni košarkaš je posle raskida ugovora sa “crveno-belima“ prešao u špansku Ljeidu, a drugi deo sezone odigrao je u Apolonu iz Patre. Takođe, uprava Partizana pregovara i sa 19-godišnjim Grkom Joanisom Kuzelogluom, za koga su interesovanje pokazali i grčki velikani, Olimpijakos i Panatinaikos. “Novosti“, pozivajući se na nezvanične informacije, prenose i da je 204 centimetara visoki košarkaš bliži odluci da dođe u Partizan, a već je dogovoreno da se početkom avgusta pojavi na pripremama srpskog šampiona i da se kroz probni rad nametne stručnom štabu. Ko je sada ovaj ? Kapiram da su stvarno bili zainterosovani Pao i Oli da bi pre otisao kod njih makar i ko pomocni ekonom,nego kod nas na neke tamo probe ... Edited July 30, 2014 by Geograf
Dankan Ajdaho Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ono sto sam gledao MIlutinovica moglo se videti da ima talenta za kosarku i sasvim pristojan shut ... Predpostavljam da je svestan da mu je ovo prekretnica u karijeri i da ga ocekuje veliki rad na treninzima ... Nije mi bas najjasniji ovoliki komsijski hejt ali ako vam to pricanjava vece zadovoljstvo nemam nista protiv da se ispraznite maksimalno ... Ko je sada ovaj ? Kapiram da su stvarno bili zainterosovani Pao i Oli da bi pre otisao kod njih makar i ko pomocni ekonom,nego kod nas na neke tamo probe ... Evo da razjasnim, gledali smo ga dve godine u timu, a neki takođe znaju kakve su mu radne navike. Da ga neko pomene u kontekstu vraćanja u Zvezdu, mislim da bih se obesio o kvaku.
Timmy Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Znaci idealan za nas. Odbeglo jagnje, koje se sad vraca u svoje stado, zeljno da pokaze i sebi i ostalima da vredi i da ispravi greske iz proslosti.
goofs Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Ono sto sam gledao MIlutinovica moglo se videti da ima talenta za kosarku i sasvim pristojan shut ... Predpostavljam da je svestan da mu je ovo prekretnica u karijeri i da ga ocekuje veliki rad na treninzima ... Nije mi bas najjasniji ovoliki komsijski hejt ali ako vam to pricanjava vece zadovoljstvo nemam nista protiv da se ispraznite maksimalno ... Ja skroz delim tvoje misljenje, no i Musli je sigurno bio svestan da mu je ono prekretnica karijere pa ono, mrtvo puvalo.
Timmy Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Pa necemo valjda sad svakog igraca na prekretnici uporedjivati sa Muslijem. Ima li ko kakve novije vesti o Edu Muricu?
Geo Posted July 30, 2014 Author Posted July 30, 2014 Sigurno je jedino da mi tu kurcobolju necemo gledati u nekom plejofu ... ili ce slusati debelog ili nece docekati novu godinu u bojama naseg kluba ...
ultramagnetic Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Najurili? Decko bukvalno nije hteo da trenira u sta sam se sam uverio kad sam bio na Zlatiboru...Kari trazio da mu ponude novi ugovor i nakon sto je dobio dobru platu decko resio da ladi jaja... a možda nije hteo da trenira zbog neobičnih razmišljanja koja su ga navela i da prenebregne konstruktivnost ćokijevog modela za izlaz iz ugovora? Kakva je situacija sa Andrejom Milutinovićem i da li se obaveze prema igračima izvršavaju? - Plate se igračima i zaposlenima redovno isplaćuju sa eventualnim malim kašnjenjima od pet do sedam dana. Državi ne dugujemo ništa, sve obaveze, pa i one na osnovu poreza smo izmirili. A što se tiče situacije sa Milutinovićem, moram da kažem da je ona veoma složena. On ima ugovor koji nije realan. Ali potrudićemo se da imamo još malo strpljenja. To što ne igra je odluka trenera i u to se ne mešam. Dali smo mu vrlo konstruktivnu ponudu za izlazak iz ugovora, međutim, njegova razmišljanja su u najmanju ruku čudna. http://www.telegraf.rs/sport/446629-nebojsa-covic-odgovarao-navijacima-i-dobio-poziv-da-ide-u-kk-goc
Recommended Posts