sabahudin Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Misko demantovao na tviteru, mada cenim da je pitanje dana kada ce otici.
TheBigFlegma Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Stvarno bi više mogli Vujošević, Danilović, Šilobad i ostali da se teraju u kurac.
Töölönlahti Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Jos ako ostane onaj mesar za kondiciju.... Uhhhh Jeste, da, to vam je najveća briga... on i zuba Vulićević, kažu da je Gordon otišao jer mu je na sistematskom propustio šesticu karijes okluzalno... Uhhhh. Napolje iz kluba!
Agni Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pored nabrojanih, rado bih video ledja i Gasicu, retardu kome su povredjeni Milosavljevic i Kinzi bili na terenu sve dok nisu dobili teze povrede.
April Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pored nabrojanih, rado bih video ledja i Gasicu, retardu kome su povredjeni Milosavljevic i Kinzi bili na terenu sve dok nisu dobili teze povrede. +1
goofs Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Nije Gasic toliki problem. Za pocetak da Dule nije lud i fasovao toliko kazni, iskljucenja i propustanja utakmica ovaj ne bi ni dosao u priliku da vodi toliko meceva. Za Kinsyja je stvarno propust, ko zna sta je tu sve bilo, verovatno i neki pritisak, opet od debelog. Za Milisava je splet losih okolnosti, previse treninga itd, nije tu Gasic nista mogao. Mada je onaj Bajern opasno zajebao. Imamo mi mnogo vecih problema od Gasica.
ljakse Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pored nabrojanih, rado bih video ledja i Gasicu, retardu kome su povredjeni Milosavljevic i Kinzi bili na terenu sve dok nisu dobili teze povrede. To makar ima nekog smisla, jeste da je preko leđa igrača, ali se nešto time pokušava. Meni je gore Vujoševićevo cimanje Kinseya sa sjebanim leđima do Moskve, samo da bi presedeo tekmu na klupi.
DarkAttraktor Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Pored nabrojanih, rado bih video ledja i Gasicu, retardu kome su povredjeni Milosavljevic i Kinzi bili na terenu sve dok nisu dobili teze povrede. +2
Geo Posted July 16, 2014 Author Posted July 16, 2014 Mislim da je veci problem sto mi nemamo ozbiljnu alternativu za preuzimanje kluba (i strucno i finansijski)... Nesto slabo stojimo u zadnje vreme sa politicarima i tajkunima ...
Timmy Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 Sta je rekao Grba? Mada nije ni tesko zakljuciti... Kao da se kandiduje za neko mesto u upravi... Nek se nosi i on u kurac koliko kod mi jedna od najvecih legendi bio!
Recommended Posts