kgmr Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 ne znam za slikanje srbljanovićke? mada nije bitno, ali eto, daj malo i estrade. i ti bi tim ljudima pomogla tako sto bi ih nazivala romima. a ne, ne daj boze, recimo organizovala akciju da im se napravi jos jedna bedna cesma. miraleme, što kaze indi, to tako sa tatom pričaj, sa mnom samo gubiš vreme, ta vučićevska retorika je smešna.
djili Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 "Ta borba bi bila i borba za Rome i za sve ostale i to, bice, jedina prava i efikasna." koja borba?
Miralem Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 (edited) znam da gubim vreme, i to ne samo sa tobom. ali da pokusam jos jedared: tima sto zive u kartonu je pitanje naziva otprilike na 50 mestu prioriteta. lepo je sto zelis da im pomognes na forumu i fejsbuku, ali oni vrlo malo koristi imaju od toga. Edited July 1, 2014 by Miralem
namenski Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 ne znam za slikanje srbljanovićke? mada nije bitno, ali eto, daj malo i estrade. Ovo nije bila estrada, uoci nekih izbora bese.. Ili, i to sto kazes, i to je neka estrada.
kgmr Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 pa kad ne znaš da se organizuješ. evo npr. sejlorka, srbljanovićka i ja smo upravo na spa tretmanu, lakiraju nam nokte, ali prvo na jednoj ruci, da bismo mogle drugom da tvitujemo o tome kako smo tužne, ali i posvećene pravima roma. znači, sve može.
Singer Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 ova tema je u stvari drugi naziv za da li ste za humano raseljavanje roma van grada teme
namenski Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 pa kad ne znaš da se organizuješ. evo npr. sejlorka, srbljanovićka i ja smo upravo na spa tretmanu, lakiraju nam nokte, ali prvo na jednoj ruci, da bismo mogle drugom da tvitujemo o tome kako smo tužne, ali i posvećene pravima roma. znači, sve može. OK, i to je neki odgovor na moj post. Hvala.
namenski Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Ovo je najružniji post napisan u 2014. Sejlorka, vidis li ti ovo?
Indy Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Ovo je najružniji post napisan u 2014. To je samo zato sto nemam nameru da se dalje bavim sa namenskim.
Singer Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Ovo je najružniji post napisan u 2014. Nije. Dozvolimo i namenskom da jedan dan ustane na levu nogu, pogotovu na ovakve vremenske oscilacije.
namenski Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Ti si najjadniji čovek u istoriji jadnosti. Rupe u znanju poponjavaš seksizmom. Ni čitanje ti nije jača strana. Napisala sam da ima studija. Samo što tebe to ne zanima, ti sve već znaš bolje od drugih. Zanima me, itekako, daj da vidim, molim te. A sto se - sada - i seksizma tice, pa rekoh ti: branis moderne fraze modernim frazama, sve se ufajuci da budes u trendu. Ne ide to tako: ogradio sam se i pozvao te na diskusiju sa sve studijama, ravnopravnu po svim osnovama, da bi se ti sakrila iza seksizma i vredjanja.
djili Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 a jesi li ti ikad pokusao da uradis nesto ili samo dokazujes drugima da je ono sto rade bezveze? evo zbog nekoga gore neka djeca imaju rodni list, drzavljanstvo i te sitnice, al' sto ce im to. trebalo je da cekaju da svima bude bolje pa onda da se upisu u skolu.
sailorman Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 (edited) Zanima me, itekako, daj da vidim, molim te. A sto se - sada - i seksizma tice, pa rekoh ti: branis moderne fraze modernim frazama, sve se ufajuci da budes u trendu. Ne ide to tako: ogradio sam se i pozvao te na diskusiju sa sve studijama, ravnopravnu po svim osnovama, da bi se ti sakrila iza seksizma i vredjanja. Ako te zanima baš rat, ja ti preporučujem J. Wilhelmsen 'How War Becomes Acceptable: Russian Re-phrasing of Chechnya'. Inače o dehumanizaciji kroz upotrebu određenih narativa možeš naći tone literature tako što ćeš u google (ili google scholar) ukucati 'dehumanizing the Other' ili nešto slično. Budi kreativan! Ja ti dalje neću odgovarati jer si toliko ljigav i toliko mi se gadiš da imam potrebu da se istuširam posle forumske komunikacije s tobom. Edited July 1, 2014 by sailorman
kgmr Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 OK, i to je neki odgovor na moj post. Hvala. odgovor na miralemov post.
Recommended Posts