Jump to content
IGNORED

Politička korektnost

čekmeže

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, mirjam said:

Onda neki muskarac pita - a jel nema neki bese naziv za osobe sa testisima kako ono bese ...

osobe sa testisima. ili muskaci i ostale osobe koje imaju testise. ejakulacija je non-sequitur u tvom primeru. 

Posted (edited)

a sta je sa onim cis muskarcima sto ne mogu da ejakuliraju ili namerno nece? 

ovako mozemo do beskonacnosti :laugh:

Edited by mustang
Posted (edited)

Ne znam. Nova sam na tviteru, do te lekcije jos nismo stigli. :tongue:

Edited by mirjam
Posted

malo šta na društvenim mrežama je toksično kao ta trans ekipa, da budem precizniji, trans žene ekipa.

jezivo je šta sebi dopuštaju u borbi za svoja prava koja nedvosmisleno zaslužuju, da je to dovelo do toga da kreće ubilačka histerija kada se neko usudi da samo postavi neko dodatno pitanje na tu temu, a da ne pominjem kada krene priča o nekim ozbiljnim problemima i zloupotrebama, što je itekako prisutno u pomenutoj zajednici

ovo sa JKR je samo ogolilo celu priču 

Posted

imas neke primere posto ne znam na sta konkretno mislis

Posted
1 minute ago, mustang said:

imas neke primere posto ne znam na sta konkretno mislis

Mislim da je Kanada bila u pitanju. U sigurnu kuću za žene, gde su bile silovane i zlostavljane žene je ušla trans žena, u stvari muškarac koji se izdaje za trans ženu. I onda je ta spodoba išla sa erekcijom po kući i zabavljala se gledajući reakcije tih nesrećnih žena. Kada su ga-ju izbacili iz kuće, morali su da ga-je vrate jer im je zaprećeno da će ostati bez finansiranja i da će ih zatvoriti. Mislim da se ta osoba bukvalno hvalila na nekoj od društvenih mreža time što je šetala sa erekcijom i izazivala reakcije kakve je izazivala.

O trans ženama u sportu bolje i da ne počinjem, bukvalno najsigurniji put da se uništi ženski sport. 

I kad neko ovakve slučajeve dovede u pitanje, kreće histerija i lepljenje TERF etiketa, pretnje i da ne pominjem. 

Posted

Koga zanima tematika a ne mrzi ga da baci sat i cetres na dramu trans twitter-a, ovo je dosta dobar sadrzaj. 

Posted
1 hour ago, copkillah said:

Mislim da je Kanada bila u pitanju. U sigurnu kuću za žene, gde su bile silovane i zlostavljane žene je ušla trans žena, u stvari muškarac koji se izdaje za trans ženu. I onda je ta spodoba išla sa erekcijom po kući i zabavljala se gledajući reakcije tih nesrećnih žena. Kada su ga-ju izbacili iz kuće, morali su da ga-je vrate jer im je zaprećeno da će ostati bez finansiranja i da će ih zatvoriti. Mislim da se ta osoba bukvalno hvalila na nekoj od društvenih mreža time što je šetala sa erekcijom i izazivala reakcije kakve je izazivala.

O trans ženama u sportu bolje i da ne počinjem, bukvalno najsigurniji put da se uništi ženski sport. 

I kad neko ovakve slučajeve dovede u pitanje, kreće histerija i lepljenje TERF etiketa, pretnje i da ne pominjem. 

ovo je brutalno neljudski

Posted
9 hours ago, radisa said:

Ja mislim da ona treba da ispašta jer je rekla nešto što se ne sviđa jednom delu društvenog meinstrema... Javna je ličnost, njene izjave vređaju određenu grupu ljudi, i treba sad da pati zbog toga... Mogli bi i muža da joj otpuste, ako radi negde, kakav je to način da priča ovkve stvari koje vređaju...

:fantom:

:rolf:

Posted
On 29.12.2017. at 21:05, mlatko said:

Izbila bi svetska akademija nepojmljivih razmera.

1 vizionar™... :)

Posted (edited)
On 29.12.2017. at 21:05, mlatko said:

Izbila bi svetska akademija nepojmljivih razmera.

1 vizionar™... :)

Edited by iDemo
dupli / greshkom
Posted

Ono što je još gore, tom krakatom rasisti i tadašnja žena glumi u toj epizodi.

Posted

do kraja nece ostati nishta.

samo tviter :rolf:

sent from bubamoto

Posted
2 hours ago, adam said:

cistka se nastavlja. ziv nisam da vidim sta je sledece...

Fawlty Towers: The Germans episode removed from UKTV over 'racial slurs' https://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-53020335

Ovo sve poprima vrlo zabrinjavajuce razmere. Orvel, Haksli i Zamjatin se sad negde u nekom cosku pakla opasno dobro zabavljaju.