Töölönlahti Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Posebno će se svideti PPP drugarima. Prošli put kada si ovo rekao, stigao je ukrajinski Krajišnik... <_<
Töölönlahti Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Inače, raspored je u najavi dobar skroz za postepeno uhodavanje i dozirano jesenje loženje... Levski, @Cibona, Olimpija, Mega, @Zadar, Budućnost, @Szolnok, Krka, @Cedevita, Partizan, @Radnički, Igokea, @MZT, pa naopako.
Nemanja Posrbica Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 a mozemo se navici da nemamo skauting koji ce da se upusta u nalazenje dobrih koledz igraca. Besiktas radi dobar posao sa igračima iz NCAA, kao i manji turski klubovi. Uvek se može naći dobar senior koji nije draftovan i koji čak ni ne igra letnju ligu. Oni jesu kocka, ali ako se ubode pravi dobija se džekpot. Mene i dalje najviše interesuje da li Nelson ostaje ili ide.
Zigara Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Sa Vasom dobijamo i duplo korisnijeg Bobija u napadu.
Кристофер Лумумбо Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Besiktas radi dobar posao sa igračima iz NCAA, kao i manji turski klubovi. Uvek se može naći dobar senior koji nije draftovan i koji čak ni ne igra letnju ligu. Oni jesu kocka, ali ako se ubode pravi dobija se džekpot. Mene i dalje najviše interesuje da li Nelson ostaje ili ide. italijani, cak i drug liga, imaju stalno dobre amerikance.
harper lee Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 italijani, cak i drug liga, imaju stalno dobre amerikance. Ko je drug Liga?
Кристофер Лумумбо Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Ko je drug Liga? drug liga, nadimak miska raznatovica iz perioda kada je radio za udbu, svercovao muske igrace u zensku kosarkasku reprezentaciju.
Кристофер Лумумбо Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 palacios je rezerva, cuo sam da cekamo da vidimo da li ce neko da potpise patricka younga, on je prioritet.
Timmi Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 (edited) Ko je Patrick Young? ono sto ti zelis. mislim da je posrbica zadovoljan. e da, patric, ne patrick. Edited July 12, 2014 by Timmi
Joe D Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 palacios je rezerva, cuo sam da cekamo da vidimo da li ce neko da potpise patricka younga, on je prioritet. Young je skoro gotova stvar, 1+1. zasto lozite narod?
Recommended Posts