Apollo Creed Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Jbg, protiv Neptunasa tamo u 2.kolu kad ce biti extra napaljeni. U 4.kuci sa Olijem, 5@Kuća. Ako budemo imali 2 pobede u prva 3 meca bicemo na konju...
FPLS Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) Prvo s Galatom kuci, pa Neptunas tamo, zatim ovde s Valensijom, Olimpijakos kuci, pa Laboral tamo. Zajeban raspored... edit. zakasnih Edited July 10, 2014 by FPLS
darkonet Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 u jbt ala je nama tesko ugoditi, pa nemoj sad Neptunas bice napaljeni jbt, ne zajebavajte ljudi, Radnicki ih je prosle godine dva puta dobio, ako ih ne dobijemo u Evroligi nema sta da trazimo
renne Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 u jbt ala je nama tesko ugoditi, pa nemoj sad Neptunas bice napaljeni jbt, ne zajebavajte ljudi, Radnicki ih je prosle godine dva puta dobio, ako ih ne dobijemo u Evroligi nema sta da trazimo +1
Feindouno Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Napaljeni Neptunas Mnoga ozbiljna ekipa strahuje od 1 takve velesile.
pacey defender Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Prica o rasporedu ima smisla ako podjete od pretpostavke da cete tim da sastavljate i uigravate do novembra. A nema razloga da se tako nesto dogodi. Iz iskustva Partizana, jedan tim u grupi koji sluzi za nakantavanje, obicno znaci da ce ta jedna pobeda tog tima na domacem terenu biti protiv Partizana. Tako da, cenim da se nesto slisno i vama moze dogoditi.
Heaviside Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Radonja retko gubi od slabijih ekipa. Prošle godine smo oba puta dobili dva najslabija protivnika Ritas i Kahu pa očekujem 2-0 protiv Neptunasa. Naravno, pod uslovom da na vreme sastavimo ekipu sličnog kvaliteta kao prošle sezone. Rano je da se priča o šansama za prolaz, još se ne znaju ni naš ni rosteri dva glavna konkurenta za prolaz. Kaha nema još ni trenera.
darkonet Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Pleiss bi trebalo put NBA a Nocioni u Real ukoliko ode Mirotic, ja opet verujem da mozemo da dobijemo Caju, cak sam ubedjen u to
Kreator Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Radonja retko gubi od slabijih ekipa. Prošle godine smo oba puta dobili dva najslabija protivnika Ritas i Kahu pa očekujem 2-0 protiv Neptunasa. Naravno, pod uslovom da na vreme sastavimo ekipu sličnog kvaliteta kao prošle sezone. Rano je da se priča o šansama za prolaz, još se ne znaju ni naš ni rosteri dva glavna konkurenta za prolaz. Kaha nema još ni trenera. A šta vas sprečava u tome? Ostali su vam svi bitniji igrači..ili ne?
Кристофер Лумумбо Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Radonja retko gubi od slabijih ekipa. Prošle godine smo oba puta dobili dva najslabija protivnika Ritas i Kahu pa očekujem 2-0 protiv Neptunasa. Naravno, pod uslovom da na vreme sastavimo ekipu sličnog kvaliteta kao prošle sezone. Rano je da se priča o šansama za prolaz, još se ne znaju ni naš ni rosteri dva glavna konkurenta za prolaz. Kaha nema još ni trenera. zar nismo prosle sezone u ovo vreme vec imali skoro celu ekipu?! cudno mi je sto se bas nista ne desava na nasem trzistu.
stevo glogovac Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Klub se prvi put ozbiljno zaključao za vreme prelaznog roka. Koliko znam, radi se na nekoliko igrača, moglo bi da bude lepih vesti već u narednih sedam dana.Posebno će se svideti PPP drugarima. Što se stranaca tiče, Tegeltija je sinoć ubo jedno ime koje je interesantno na poziciji stranca - Palacio iz Rytasa. Ali on je jedan od mogućih visokih, nije sigurno da će se i desiti.
Timmi Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 palacioS... dobar igrac, samo mu je potreban playmaker koji dobro vrti pick, iance nije pretjerano koristan u napadu.
cvrlle Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Klub se prvi put ozbiljno zaključao za vreme prelaznog roka. Koliko znam, radi se na nekoliko igrača, moglo bi da bude lepih vesti već u narednih sedam dana.Posebno će se svideti PPP drugarima. Što se stranaca tiče, Tegeltija je sinoć ubo jedno ime koje je interesantno na poziciji stranca - Palacio iz Rytasa. Ali on je jedan od mogućih visokih, nije sigurno da će se i desiti. ovo s ppp drugarima mi nekako mirise na megu i nekog od njenih
Кристофер Лумумбо Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Klub se prvi put ozbiljno zaključao za vreme prelaznog roka. Koliko znam, radi se na nekoliko igrača, moglo bi da bude lepih vesti već u narednih sedam dana.Posebno će se svideti PPP drugarima. Što se stranaca tiče, Tegeltija je sinoć ubo jedno ime koje je interesantno na poziciji stranca - Palacio iz Rytasa. Ali on je jedan od mogućih visokih, nije sigurno da će se i desiti. talk dirty to me
goofs Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 zar nismo prosle sezone u ovo vreme vec imali skoro celu ekipu?! cudno mi je sto se bas nista ne desava na nasem trzistu. Pa valjda cekaju prvo da se Elbidji odluci :D
Recommended Posts