Jump to content
IGNORED

WIMBLEDON 2014

Arkadija

Recommended Posts

Posted

Jebo vas Rosol, Lajević muku muči da ostane u meču 1-2 i taj brejk u 4. 3-4 i servira.

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nesh

82

• renne

61

• Arkadija

54

• Tinman

52

Top Posters In This Topic

Posted

Jebo vas Rosol, Lajević muku muči da ostane u meču 1-2 i taj brejk u 4. 3-4 i servira.

ama bre, bilo je jasno već u trećem setu da duci nema realne šanse

anči carica 

Posted (edited)

biće gadno, lisicki je lani pokidala i marion za pehar može da zahvali samo jednom dosad neviđenom mentalnom raspadu u istoriji, a koji se dogodio sabini

međutim, do finala se nije raspadala i ne treba računati sa tim

sreća te ovaj izgleda nije bio neki slabašan lik  :lolol:

http://youtu.be/VsoX35Ca1So

Edited by dùda
Posted

Isto sam rekao (cini mi se u Madridu, da ne trazim sad unazad): Ako Ana prodje trece kolo tj. Lisicki moze do samog kraja. Sad joj je otvoren zreb do 1/4 finala gde je moze cekati samo Halep od nosioca, sto bi Ana mogla da preskoci. A onda eventualno Serena.

Al prvo ova Lisicki, Bas sam se smorio kad sam video da je opet ona u 1/16 finala, bas ne lezi Ani poslednje vreme.

Posted (edited)

Federer baš dobro izgleda, mislim da će s lakoćom do polufinala a tamo sve zavisi od rivala. Nadalu neće biti lako ni protiv Kukuškina koji je prilično agresivan igrač, vidjećemo.

Edited by keitel
Posted

Najzad da neko uradi ono što smo već predlagali i na ovom forumu:

Posted

Isto sam rekao (cini mi se u Madridu, da ne trazim sad unazad): Ako Ana prodje trece kolo tj. Lisicki moze do samog kraja. Sad joj je otvoren zreb do 1/4 finala gde je moze cekati samo Halep od nosioca, sto bi Ana mogla da preskoci. A onda eventualno Serena.

Al prvo ova Lisicki, Bas sam se smorio kad sam video da je opet ona u 1/16 finala, bas ne lezi Ani poslednje vreme.

Pa u zadnjem mecu u Stutgartu ju je Ana lagano oduvala. Mada Lisicki na travi je skroz druga igracica.

Posted

Nadam se da se Novak nije ozbiljnije povredio!!

Posted

jbt, kako je ovo cudno izgledalo 

Posted

Dobro je, povreda, izgleda, nije ozbiljna i Novak je dosta lako pobedio Simona.

Posted

Bojana za sada 6-4 2-1*