June 26, 201410 yr Jebo vas Rosol, Lajević muku muči da ostane u meču 1-2 i taj brejk u 4. 3-4 i servira.
June 26, 201410 yr Jebo vas Rosol, Lajević muku muči da ostane u meču 1-2 i taj brejk u 4. 3-4 i servira. ama bre, bilo je jasno već u trećem setu da duci nema realne šanse anči carica
June 26, 201410 yr biće gadno, lisicki je lani pokidala i marion za pehar može da zahvali samo jednom dosad neviđenom mentalnom raspadu u istoriji, a koji se dogodio sabini međutim, do finala se nije raspadala i ne treba računati sa tim sreća te ovaj izgleda nije bio neki slabašan lik http://youtu.be/VsoX35Ca1So Edited June 26, 201410 yr by dùda
June 26, 201410 yr sreća te ovaj izgleda nije bio neki slabašan lik http://youtu.be/VsoX35Ca1So duno dislikes that guy
June 26, 201410 yr Isto sam rekao (cini mi se u Madridu, da ne trazim sad unazad): Ako Ana prodje trece kolo tj. Lisicki moze do samog kraja. Sad joj je otvoren zreb do 1/4 finala gde je moze cekati samo Halep od nosioca, sto bi Ana mogla da preskoci. A onda eventualno Serena. Al prvo ova Lisicki, Bas sam se smorio kad sam video da je opet ona u 1/16 finala, bas ne lezi Ani poslednje vreme.
June 26, 201410 yr Federer baš dobro izgleda, mislim da će s lakoćom do polufinala a tamo sve zavisi od rivala. Nadalu neće biti lako ni protiv Kukuškina koji je prilično agresivan igrač, vidjećemo. Edited June 26, 201410 yr by keitel
June 27, 201410 yr Isto sam rekao (cini mi se u Madridu, da ne trazim sad unazad): Ako Ana prodje trece kolo tj. Lisicki moze do samog kraja. Sad joj je otvoren zreb do 1/4 finala gde je moze cekati samo Halep od nosioca, sto bi Ana mogla da preskoci. A onda eventualno Serena. Al prvo ova Lisicki, Bas sam se smorio kad sam video da je opet ona u 1/16 finala, bas ne lezi Ani poslednje vreme. Pa u zadnjem mecu u Stutgartu ju je Ana lagano oduvala. Mada Lisicki na travi je skroz druga igracica.
June 27, 201410 yr Author Dobro je, povreda, izgleda, nije ozbiljna i Novak je dosta lako pobedio Simona.