Jump to content
IGNORED

WIMBLEDON 2014

Arkadija

Recommended Posts

• Replies 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nesh

82

• renne

61

• Arkadija

54

• Tinman

52

Top Posters In This Topic

Jebo vas Rosol, Lajević muku muči da ostane u meču 1-2 i taj brejk u 4. 3-4 i servira.

ama bre, bilo je jasno već u trećem setu da duci nema realne šanse

anči carica 

biće gadno, lisicki je lani pokidala i marion za pehar može da zahvali samo jednom dosad neviđenom mentalnom raspadu u istoriji, a koji se dogodio sabini

međutim, do finala se nije raspadala i ne treba računati sa tim

sreća te ovaj izgleda nije bio neki slabašan lik  :lolol:

http://youtu.be/VsoX35Ca1So

Edited by dùda

Isto sam rekao (cini mi se u Madridu, da ne trazim sad unazad): Ako Ana prodje trece kolo tj. Lisicki moze do samog kraja. Sad joj je otvoren zreb do 1/4 finala gde je moze cekati samo Halep od nosioca, sto bi Ana mogla da preskoci. A onda eventualno Serena.

Al prvo ova Lisicki, Bas sam se smorio kad sam video da je opet ona u 1/16 finala, bas ne lezi Ani poslednje vreme.

Federer baš dobro izgleda, mislim da će s lakoćom do polufinala a tamo sve zavisi od rivala. Nadalu neće biti lako ni protiv Kukuškina koji je prilično agresivan igrač, vidjećemo.

Edited by keitel

Isto sam rekao (cini mi se u Madridu, da ne trazim sad unazad): Ako Ana prodje trece kolo tj. Lisicki moze do samog kraja. Sad joj je otvoren zreb do 1/4 finala gde je moze cekati samo Halep od nosioca, sto bi Ana mogla da preskoci. A onda eventualno Serena.

Al prvo ova Lisicki, Bas sam se smorio kad sam video da je opet ona u 1/16 finala, bas ne lezi Ani poslednje vreme.

Pa u zadnjem mecu u Stutgartu ju je Ana lagano oduvala. Mada Lisicki na travi je skroz druga igracica.