Mil@n Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Jebo vas Rosol, Lajević muku muči da ostane u meču 1-2 i taj brejk u 4. 3-4 i servira. Link to comment
duda Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Jebo vas Rosol, Lajević muku muči da ostane u meču 1-2 i taj brejk u 4. 3-4 i servira. ama bre, bilo je jasno već u trećem setu da duci nema realne šanse anči carica Link to comment
Cash Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Anci protiv Lisicki u trecem kolu. Link to comment
duda Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 (edited) biće gadno, lisicki je lani pokidala i marion za pehar može da zahvali samo jednom dosad neviđenom mentalnom raspadu u istoriji, a koji se dogodio sabini međutim, do finala se nije raspadala i ne treba računati sa tim sreća te ovaj izgleda nije bio neki slabašan lik http://youtu.be/VsoX35Ca1So Edited June 26, 2014 by dùda Link to comment
Timmi Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 sreća te ovaj izgleda nije bio neki slabašan lik http://youtu.be/VsoX35Ca1So duno dislikes that guy Link to comment
Timmy Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Isto sam rekao (cini mi se u Madridu, da ne trazim sad unazad): Ako Ana prodje trece kolo tj. Lisicki moze do samog kraja. Sad joj je otvoren zreb do 1/4 finala gde je moze cekati samo Halep od nosioca, sto bi Ana mogla da preskoci. A onda eventualno Serena. Al prvo ova Lisicki, Bas sam se smorio kad sam video da je opet ona u 1/16 finala, bas ne lezi Ani poslednje vreme. Link to comment
keitel Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 (edited) Federer baš dobro izgleda, mislim da će s lakoćom do polufinala a tamo sve zavisi od rivala. Nadalu neće biti lako ni protiv Kukuškina koji je prilično agresivan igrač, vidjećemo. Edited June 26, 2014 by keitel Link to comment
stoka Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Najzad da neko uradi ono što smo već predlagali i na ovom forumu: Link to comment
Cash Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Isto sam rekao (cini mi se u Madridu, da ne trazim sad unazad): Ako Ana prodje trece kolo tj. Lisicki moze do samog kraja. Sad joj je otvoren zreb do 1/4 finala gde je moze cekati samo Halep od nosioca, sto bi Ana mogla da preskoci. A onda eventualno Serena. Al prvo ova Lisicki, Bas sam se smorio kad sam video da je opet ona u 1/16 finala, bas ne lezi Ani poslednje vreme. Pa u zadnjem mecu u Stutgartu ju je Ana lagano oduvala. Mada Lisicki na travi je skroz druga igracica. Link to comment
valter Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 Nadam se da se Novak nije ozbiljnije povredio!! Link to comment
Čutura Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 jbt, kako je ovo cudno izgledalo Link to comment
Arkadija Posted June 27, 2014 Author Share Posted June 27, 2014 Dobro je, povreda, izgleda, nije ozbiljna i Novak je dosta lako pobedio Simona. Link to comment
Recommended Posts