ivy Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 ja hocu da umrem od dosade ,ali tako je uvek u bar prva dva kola velikog turnira..nego Jeleni kanda nece biti lako sa Kajom,nadam se bar tu lepom mecu..
keitel Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 ja hocu da umrem od dosade ,ali tako je uvek u bar prva dva kola velikog turnira..nego Jeleni kanda nece biti lako sa Kajom,nadam se bar tu lepom mecu.. Kod mene obrnuto, prvih par kola mi je najzanimljivije za praćenje a zatim slijedi smaračina sve do polufinala. Takav je bar slučaj poslednjih nekoliko godina.
duda Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Kod mene obrnuto, prvih par kola mi je najzanimljivije za praćenje a zatim slijedi smaračina sve do polufinala. Takav je bar slučaj poslednjih nekoliko godina. isto u prvim kolima ume da bude baš dobrih mečeva moj jedini problem je što nemam vremena da gledam
ivy Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 ali ja pratim wta i tu se obicno skoro nista zanimljivo ne desi do treceg kola..tek poneki zanimljiv mec.. evo sad sije Kanepi Jelenu..
duda Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 evo sad sije Kanepi Jelenu.. da, to je već dosadno, tj. već viđeno, nažalost a ja se kao nešto ponadala, jer odavno ne videh kaju da negde igra i pobeđuje
Cash Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 (edited) Pobedi Ana nekako, Francisca igrala neverovatno dobro. Kad god anina protivnica igra dobro jadna ana uvek izgubi. Ovoga puta je pobedila tako da je to dobar znak da moze nesto ozbiljnije da uradi u londonu. Sad u drugom kolu protiv Zeng Jie od koje je izgubila na W 2008. Osecam da ce joj biti teze nego protiv Lisicki u trecem kolu. Jelena pukla vec na startu, strasno koliko joj ne lezi trava. Edited June 24, 2014 by Cash
Jean-Luc Picard Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Daniel Smethurst @dansmethurst90 Best moment of my day. The umpire explaining that there is no tie-break in the 5th, and Isner replying that he is fully aware of that rule.
keitel Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Nisam gledao, ali vidim da je Gulbis očekivano izgubio od Stahovskog. Sve što mu donese servis na ovoj podlozi gubi sa onim zamahom na forhendu. Berdih i Čilić već gube, Verdasko već ispao..to je taj žrijeb koji ulijeva strah u kosti.
Tinman Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Psovanje na forumu i nije bas dozvoljeno, pa tako bolje da ne komentarisem. Inace, Stepanek jako dobar.
Recommended Posts