keitel Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Maločas sam se uključio, jbt, atmosfera u ovom meču kao na sahrani. Jel ovako od početka?
Have_Fun Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Prebio ga Nole, Cilic sansi nije imao bar ono sto sam ja gledao :)
goofs Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Meni ovo sve deluje kao da se Cilic raspao, a ne da ga je Nole nadigrao. Iako su ostali samo neiskusni u zrebu, morace Nole bolje i samopouzdanije. I da otera Bekera negde.
Zaz_pi Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Prebio ga Nole, Cilic sansi nije imao bar ono sto sam ja gledao :) Nisi gledao mucenje u trecem setu. Ako ovako bude igrao nema sansi protiv Tute. Cilic je psihicki raspad, dozvolio da ga Novak odmah brejkne posle izgubljeno 3 seta. To je diglo Novaka, inace je bio u kanalu. Ogromna broj gresaka iz BH, bez BH paralele.
Arkadija Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Konačno. Mada, čini mi se da je Čilić izgubio snagu, a da se Novak negde povratio i to je bilo to. Užasan meč.
gone fishing Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 djokeru je suđeno da nastavi seriju poraza u finalima gs-ova
Have_Fun Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Nisi gledao mucenje u trecem setu. Ako ovako bude igrao nema sansi protiv Tute. Cilic je psihicki raspad, dozvolio da ga Novak odmah brejkne posle izgubljeno 3 seta. To je diglo Novaka, inace je bio u kanalu. Ogromna broj gresaka iz BH, bez BH paralele. Gledao sam prvi, pa sam zadremao i prespavao 2. i 3. Probudio sam se taman da odgledam jos poslednja 2 seta Ne vidim nikakav problem :D
Nesh Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Uf...sta je za Djokovica bolje, ako uopste dobije Dimitrova i dodje do finala? Wawrinka ili Federer?
Yoda Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Bice tesko sutra sa Cilicem. Mozda ode i u 5 setova, dobija Novak.
Nesh Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Bice tesko sutra sa Cilicem. Mozda ode i u 5 setova, dobija Novak. Jesi li ulozio nesto?
goofs Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Uf...sta je za Djokovica bolje, ako uopste dobije Dimitrova i dodje do finala? Wawrinka ili Federer? Mislim da debeli Sten trenutno moze vise da pruzi, ali s druge strane Rudjer je osvojio vise Wimbledona nego Nole GSa, iskutvo tu puno znaci. Najbolje onaj mali Australac :)
Recommended Posts