July 2, 201410 yr sumnjam da škot može da se izvadi iz ovoga, tj. da bugarin može ovo da ispusti sa druge strane, ne sviđa mi se razvboj novakovog meča uopšte
July 2, 201410 yr sumnjam da škot može da se izvadi iz ovoga, tj. da bugarin može ovo da ispusti sa druge strane, ne sviđa mi se razvboj novakovog meča uopšte protiv wawrinke na ao je novak takodje dobio prvi set 6:1?
July 2, 201410 yr čini mi se da da novak je neki dan izjavio da se on nije oporavio od rg još uvek ... mentalno
July 2, 201410 yr Author Novak posustaje opasno. Nema nikavo rešenje za Čilića, a opet izgleda kao da mu nije do života, a kamoli igre.
July 2, 201410 yr a opet izgleda kao da mu nije do života, a kamoli igre. ma to je, nije se još potpuno sastavio posle rg
July 2, 201410 yr Koliko je psihicki raspadnut Djokovic evo vec dve godine, 5 brejk lopti, 3 na drugi servis, zicer na mrezi...nista. Trebao bi Cilic da dobije samo zbog toga.
July 2, 201410 yr Zajebano.. Mada evo opet dve brejk lopte. I 6:6. Ajde sad... Edited July 2, 201410 yr by Timmy