porucnik vasic Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Ovaj vaš stvarno oće da dođe kod nas. Pa jebote... Mislim da možemo mnogo pametnije da uložimo (neminovno) velike pare Ух, ако ти је ово муштулук, савршено!
MancMellow Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Paaa, realno mislim da je on mačka u džaku, jbg. Može da ispadne ok, al uopšte ne mora
porucnik vasic Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Paaa, realno mislim da je on mačka u džaku, jbg. Može da ispadne ok, al uopšte ne mora Ма супер је, само га носите што пре.
Weenie Pooh Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Da ponude Škrtelu pay as you play ugovor je stvarno vrhunski bezobrazluk, čovek igra jedno 90% utakmica svake sezone. Brodgersara ne prašta Rafinom kadru...
radisa Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Škrtel može biti svakakav, ali je najbolji štoper kojeg ima... Zamišljam Lideršipa sledeće sezone u svim utakmicama, umesto Škrtela, i nije mi dobro...
Weenie Pooh Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Ja ga zamišljam kako dobija svaki skok duel protiv Sakhoa, onako beskompromisno, lopta može da prođe ali saigrač nikako. Sreća pa je tu Kolo Toure, on ga možda dobije ponekad na iskustvo.
radisa Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Liverpool ima jednog polukrštenog štopera, kojo može da igra konstantno, i ovaj ga tera... 3-5-2 sa Kolo-Lovre-Sahko trilingom će da bude sjajno... Ili da Čana koji je sjajan zadnji vezni spusti dole, da bi Alen igrao...
porucnik vasic Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Liverpool ima jednog polukrštenog štopera, kojo može da igra konstantno, i ovaj ga tera... 3-5-2 sa Kolo-Lovre-Sahko trilingom će da bude sjajno... Ili da Čana koji je sjajan zadnji vezni spusti dole, da bi Alen igrao... Џан ће то да игра, а Ален поред Милнера и новог капитена има да се наигра.
Kanzas siti zez Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Mozda Lovren bude zamenik kapitena? Leading by exemple
Weenie Pooh Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) Možda Leadership Lovro bude i kapiten, Henderson zaglavi klupu sa dolaskom Milnera? Nije Rafin kadar ali i Dalglishevi su sumnjivi, nikad se ne zna... Edited June 4, 2015 by Weenie Pooh
Weenie Pooh Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 A jebiga, ne može svako da rezerviše Depaya na vreme...
MancMellow Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Moraće on mnogo golova da da da (TRI "DA"!) bi nadomestio sve on koje će NeDeGea da primi...
ArleKino Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) Weenie, realno, da si Ceh, zvao bi se Pavel Kuka. Kukas sto igra Allen, dodje solidan veznjak koji je osvojio vise ligaskih titula od Gerrarda koji ce Allena vjerovatno preseliti na klupu, ali opet ti nesto ne valja, trazis mu zdravstveni problem kao razlog prelaska u Liverpool iako je garant prolazio ljekarske preglede bez problema. Jest Milnera onomad Messi provaljao, ali vi se susreta sa Messijem ne trebate bojati jos makar godinu dana. :p Edited June 4, 2015 by ArleKino
Weenie Pooh Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Ne kukam zbog Milnera, šta ti je, meni je on uvek bio OK. Samo sam dao zvanično i nezvanično objašnjenje za njegov odlazak iz Sitija. Kukam zbog drkanja Škrtela, klasičan Brodge.
Recommended Posts