Weenie Pooh Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Jedanaest slova, gde ćeš veće? Taman za povratak u CL <_<
ArleKino Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Šta, odustali smo od velikih imena? ^_^ Ne pratim nešto ovijeh dana... Canal + kaze da ste nas pretekli. Sto nekad rece komentator Formule 1 na BHT-u, imate pole position poziciju za Schneiderlina.
ducca Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Uh, njemu sam se nadao, tip igraca koji nam fali. Nadam se da je istinito, procitah i ja sinoc na Ogledalu. Sorry Arle.
Kanzas siti zez Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Paul Clement, Ancelottijev pomocnik, novi je trener Derby-ja West Ham doveo gomana Birminghama Darrena Randolpha.
ducca Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Spanci pisu da je Costa navodno nesrecan u Londonu i hoce nazad u Atletico, po cenu i manje plate. Bizare...
Meazza Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 (edited) Spanci pisu da je Costa navodno nesrecan u Londonu i hoce nazad u Atletico, po cenu i manje plate. Bizare... Tesko je Brazilcu da zivi u kisovitoj Engleskoj... Ako je meteoropata, potpuno ga razumem. :D A i ovo sto kaze Borris, verovatno ima tu i jezicka i kulturna barijera. Ali opet, to samo pisu Spanci, ne mora uopste da znaci. EDIT: Sad vidim da pise Marca. Su problema es su falta de adaptación a Londres, al lluvioso clima inglés, al idioma, a la comida. Znaci, pored kise i jezika, smeta mu i hrana. :) Edited June 1, 2015 by IndridCold
MancMellow Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Pa jest pomalo problem sa tom platom i u Londonu jesti sta ti padne na pamet...
Weenie Pooh Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Pa da, taj London rupetina provincijska, deset miliona ljudi a svi samo žderu fish & chips i jebu ovce iz dosade. Zna Marca.
ljakse Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Potpuno ga kapiram, ja bih se roknuo da živim negde gde ljulja kiša i oblačno non stop.
Weenie Pooh Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Aktivirati Bustina da Kosti potanko objasni razlike između londonskog raja na zemlji i postapokaliptičnog severozapada, nije u redu da čovek živi u zabludi da je sve to isto.
Malvo Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 u ostalim vestima, tri lesterljana usnimljena na tajlandu kako orgijaju sa domorotkinjama i kako ih pritom rejšli abjuzuju, jedan od njih i pirsonov sin. mediji digli dreku, iako mi nije najjasnije da li zbog moguće seksualne eksploatacije ili zbog rasizma
Kanzas siti zez Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 http://www.eurosport.com/football/premier-league/2014-2015/football-clubs-deconstructed-what-is-your-team-made-of_sto4762903/story.shtml What is your football team made of? :D
Recommended Posts