Jump to content

Reči koje se koriste samo u novinama

Featured Replies

socna poslastica

dici ruku na sebe

Угоститељски објекат.

nerazjašnjene okolnosti

kontroverzni biznismen

(u svakodnevnom govoru se kaže "lopurda")

• Author

kontroverzni biznismen

(u svakodnevnom govoru se kaže "lopurda")

e ta fraza već mora da se koristi. potreban je eufemizam koji jasno govori o kakvoj osobi je reč, a da ne odeš na sud.

usijani beogradski asfalt

zestoki momci

pratilja, atraktivna

Edited by namenski

• Author

Prašenje (za energičnu rok svirku)

Prašenje (za energičnu rok svirku)

Može i za krmačin porođaj.

• Author

Ponekad tako i zvuči.

:lolol:

Jebo mater. Ja sam čovek-novina, jer maltene nisam naleteo na post a da ne koristim neku reč.

Čak i "dovraga", kad sam u širem društvu sa gomilom dece i/ili rođaka i nepoznatih ljudi, "dovraga" mi je umesto "u pičku materinu".

Redovno koristim "štaviše", "kultni", "masturbacija", u okolnostima "numera", "frapantno", "eklatantno", "mundijal" (redovno, skoro nikad ne govorim "svetsko prvenstvo), "nesvakidašnji", još pun kurac takvih reči, uključujući i prvo "naime".

A u poslednje vreme sam počeo redovno i svrsishodno da upotrebljavam "večiti", jer je Srbija poludela u mržnji među večitima (aha!) pa se pecaju za sve, tipa "a što si prvo rekao ovaj klub, a ne onaj", ili jednostavno zapene čim čuju ime mrskog kluba.

Ne znam da li ja previše pričam o umetnosti, često komuniciram sa nebliskim osobama ili šta?

edit: A prašenje, ja ne znam šta drugo. Neki bend je ili pocepao ili spalio ili sprašio. Uopšte mi nije jasno koja druga reč može da se upotrebi.

Edited by Lrd

A prašenje, ja ne znam šta drugo.

Utovar.

konstrukcija:
gubi mu se svaki trag...

Utovar.

Hehe, neloše. Nisam čuo do sada.

Daske koje život znače (za pozorište, pozornicu)