Reaktor Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 kontroverzni biznismen (u svakodnevnom govoru se kaže "lopurda")
Аврам Гојић Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 kontroverzni biznismen (u svakodnevnom govoru se kaže "lopurda") e ta fraza već mora da se koristi. potreban je eufemizam koji jasno govori o kakvoj osobi je reč, a da ne odeš na sud.
namenski Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) usijani beogradski asfalt zestoki momci pratilja, atraktivna Edited June 22, 2014 by namenski
Reaktor Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Prašenje (za energičnu rok svirku) Može i za krmačin porođaj.
Lrd Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Jebo mater. Ja sam čovek-novina, jer maltene nisam naleteo na post a da ne koristim neku reč. Čak i "dovraga", kad sam u širem društvu sa gomilom dece i/ili rođaka i nepoznatih ljudi, "dovraga" mi je umesto "u pičku materinu". Redovno koristim "štaviše", "kultni", "masturbacija", u okolnostima "numera", "frapantno", "eklatantno", "mundijal" (redovno, skoro nikad ne govorim "svetsko prvenstvo), "nesvakidašnji", još pun kurac takvih reči, uključujući i prvo "naime". A u poslednje vreme sam počeo redovno i svrsishodno da upotrebljavam "večiti", jer je Srbija poludela u mržnji među večitima (aha!) pa se pecaju za sve, tipa "a što si prvo rekao ovaj klub, a ne onaj", ili jednostavno zapene čim čuju ime mrskog kluba. Ne znam da li ja previše pričam o umetnosti, često komuniciram sa nebliskim osobama ili šta? edit: A prašenje, ja ne znam šta drugo. Neki bend je ili pocepao ili spalio ili sprašio. Uopšte mi nije jasno koja druga reč može da se upotrebi. Edited June 22, 2014 by Lrd
Recommended Posts