Arkadija Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Ono sa trudnicom... To je najnenormalniji detalj u ovoj seriji
Lrd Posted January 25, 2015 Author Posted January 25, 2015 To je najnenormalniji detalj u ovoj seriji Do sad.
Lrd Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Kakva ludnica, jebote. To sa Hatakeom, ono iz prošle epizode sa trudnoćom, a sve u ambijentu paranoja unutar paranoje unutar paranoje.
Sludge Factory Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 NBC’s ‘Constantine’ Considering Syfy Move for Season 2? by Kevin Fitzpatrick February 9, 2015 5:00 PM | ScreenCrush This Friday will see NBC airing the last of its initial 13-episode Constantine order, certainly a worrying notion for those concerned by the network’s recent exclusion of the DC drama among multiple renewals. There may yet be hope for ‘Constantine’ however, as NBC is reportedly considering moving a second season to Syfy, and allowing a bit more creative freedom. Take this one with a serious grain of salt for now, as even moving from NBC to fellow Universal network Syfy would require a bit of renegotiation, but CineLinx claims that higher-ups are considering the possibility of moving Constantine for its second season. Not only that, but if the initial report is to be believed, the lower Syfy ratings threshold would enable Constantine to drop its more middle-of-the-road procedural angle, playing up supernatural horror and potentially re-titling to original comic moniker Hellblazer. Despite Grimm continually thriving on Friday nights, NBC’s Constantine hasn’t quite performed to the network’s expectations, even as the brass have been impressed by the fanbase and social media presence. Moving the series to Syfy would bring with it a fair amount of risk, but Syfy too has found itself in need of more appropriately-sized hits, and Constantine reruns have performed notably well. It’s certainly an interesting idea to consider, but will NBC put in the effort? Is Netflix waiting in the wings to scoop it up, like everything else? Will Friday’s season finale pull the curtain on the series itself?
Lrd Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Iskreno govoreći, ja Konstantina pogledam kad pročitam ovde, inače zaboravim, pogotovo od kada su se u petak vratili Helix i Banshee. Helix i dalje dominira, ali kako su krenuli sa ubijanjem, neće imati ko da glumi do kraja sezone.Inače, u prvoj sezoni me užasno nerviralo stalno komplikovanje i stvaranje novih slojeva misterije, ali sada mi isto to neviđeno prija jer znam da će sve imati smisla do kraja, kao i u prvoj sezoni.
Haralampije Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 (edited) Helix i dalje dominira, ali kako su krenuli sa ubijanjem, neće imati ko da glumi do kraja sezone. Inače, u prvoj sezoni me užasno nerviralo stalno komplikovanje i stvaranje novih slojeva misterije, ali sada mi isto to neviđeno prija jer znam da će sve imati smisla do kraja, kao i u prvoj sezoni. Nisam gledao prvu sezonu.Jel moze da se gleda druga bez prve,tj.jesu li radnje povezane ili ne? Edited February 10, 2015 by Haralampije
Arkadija Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 (edited) Nisam gledao prvu sezonu.Jel moze da se gleda druga bez prve,tj.jesu li radnje povezane ili ne? Pa nisu direktno, ali su likovi isti i neke njihove fundamentalne karakteristike su jako bitne, tako da bi trebalo da se pogleda. Inače 1 sezona je 85% težak krš, Lrd preteruje u pozitivnosti. Isto tako je i sa ovom sezonom. Edited February 10, 2015 by Arkadija
Sludge Factory Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Zavrsi se Constantine. Kao nagradu za kraj smo dobili da celu epizodu ne vadi (upaljenu) cigaru iz usta, jos i kaze kako se oseca super :D Nazalost, serija je takva kakva jeste, ali bar smo dobili dobrog glavnog glumca (za kog se nadam da ce imati prilike jos da glumi Constantina), a ko zna mozda se i desi taj prelazak na SyFy i to preoblikovanje, pa sta bude, ne mogu reci da ne bih zeleo da se to desi. Ocu i Zed da gledam jos.
Lrd Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Constantine je bezveze u suštini. Nekako tvorci serije nisu uspeli da izvuku skoro ništa iz fenomenalnog predloška, a nisu uspeli da stvore i ništa svoje. Glavna priča je prilično prazna i bezveze, serija je dosadnjikava i sve je onako saharinski. I to kažem ja koji nekritički gledam sve što je od horora. Glavni glumac jeste dobar, mada bih ja voleo da je još mršaviji i nervozniji. Grimm je i dalje super, mada je ova epizoda bila malo sporija. Glavna priča je, međutim, carska i ne mogu sada da čekam jebeni 20. mart za sledeću epizodu. Helix mi je i dalje favorit, mada je ova do sada bila epizoda sa najmanje pomaka u priči. Ovu seriju definitivno, ali definitivno treba gledati u komadu. Inače, i u ovoj i u prošloj epizodi divljaju sa kontrapunktom i to je fenomenalno.
Arkadija Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Izašla prva epizoda druge sezone Penny Dreadful. Potpuno sam izgubila iz vida ovu seriju. Odgledaću sutra, pa javljam utiske.
Sludge Factory Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Zacudih se, otkud to, mislio sam da krece u maju. I krece, ali su ranije izbacili prvu epiozdu. Sad sam u dilemi da li da je gledam li da cekam 3. maj :D
Recommended Posts