Jump to content
IGNORED

HOROR SERIJE (u capsu, naravno)

Lrd

Recommended Posts

Posted

Mada, krečio sam zbog ovakvih iznenađenja, doduše  :blush:

Posted

well, i ti si mene.... ne znam sta onda ocekujes..... nisam ja bas tako slatko srce kad me gricnes

Posted

Pa, naravno, malo moralno zadrto srce, ali sa puno ljubavi :)

Posted

Canal + kaže da snimanje druge sezone traje do marta 2015. i da će se ove godine emitovati.

Posted

Počeo Helix, nastavili se Grimm i Constantine.

Radost!

Posted (edited)

Constantine.

Radost!

Radost indeed! Do jaja epizoda, ovaj glumac mi se opasno dojmi, ako Giljermo Del Toro bude konacno napravio taj Justice League Dark, bice mi zao sto ovaj lik verovatno nece igrati Constantina u njemu. 

I moram sad biti prost, ali

jebemti, kakva picka je ova Zed, brrrrrr... :drool: Gledas li ti ovo, Adamse?

Edited by Sludge Factory
Posted

Odličan Helix! Doduše, odličan jer imam iskustvo prve sezone, te znam koliko sporo se odvija radnja i koliko treba da se razmota. Mada, sada od prve epizode ima neku foricu.

Moram biti jak i odoleti dok se ne završi. Moram!

Posted

Odličan Helix! Doduše, odličan jer imam iskustvo prve sezone, te znam koliko sporo se odvija radnja i koliko treba da se razmota. Mada, sada od prve epizode ima neku foricu.

Moram biti jak i odoleti dok se ne završi. Moram!

Kad kažeš odličan Helix, jel to kao što ti se sviđala prva sezona ili je došlo do poboljšanja?

Posted

Kad kažeš odličan Helix, jel to kao što ti se sviđala prva sezona ili je došlo do poboljšanja?

Kao poslednjih nekoliko epizoda prve sezone. Vrlo je atmosferično, vrlo. Skroz je drugačiji seting, ima malo obrta. Probaj ovu prvu epizodu, sigurno neće da se baci. Ne garantujem da će ti se svideti da nastaviš da gledaš, ali ti neće biti žao što si gledala.

Posted

Odgledala Helix.  :D

Sigurno gledam dalje.

Posted

Helix mi leži kao nijedna serija trenutno, ovo bih gledao ceo dan. Opet sumanutosti i obrti, a tek je druga epizoda, popizdeću dok se ne uklopi sve.

Posted

Odgledala drugu epizodu Helixa. Ista papazjanija kao prošli put. Glupavi dijalozi kao npr: " Molim te, reci mi zašto je ovde opasno ?", " Jako je opasno, ne smem da ti kažem, bežite sa ostrva" i tako oni razgovaraju 5 minuta  :isuse:  :isuse:

I zašto nema dr Hatakea? Ne mogu da se setim, jel poginuo na Arktiku?

Posted

Radost indeed! Do jaja epizoda, ovaj glumac mi se opasno dojmi, ako Giljermo Del Toro bude konacno napravio taj Justice League Dark, bice mi zao sto ovaj lik verovatno nece igrati Constantina u njemu. 

I moram sad biti prost, ali

jebemti, kakva picka je ova Zed, brrrrrr... :drool: Gledas li ti ovo, Adamse?

sad vidim ovo bro, stao na drugoj.

nije mi se dalo nastavljati, ali ako bas insistiras, zrtvovacu se.

Posted

Odgledala drugu epizodu Helixa. Ista papazjanija kao prošli put. Glupavi dijalozi kao npr: " Molim te, reci mi zašto je ovde opasno ?", " Jako je opasno, ne smem da ti kažem, bežite sa ostrva" i tako oni razgovaraju 5 minuta  :isuse:  :isuse:

I zašto nema dr Hatakea? Ne mogu da se setim, jel poginuo na Arktiku?

Ne znamo šta je bilo sa njim, šta je bilo po Evropi, šta je bilo sa ostalim besmrtnicima, koja je to nova strašna epidemija...ne znamo skoro ništa, kao u prvoj sezoni i zato se polako raspliće. Ali, meni je atmosfera fenomenalna, a mnogo mi se sviđa bizarnost cele serije. Ono sa trudnicom...