WTF Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Kenjate svi ko foke, realno nista nije gotovo, ako CJ i Sanders izdominiraju sutra uvece Teacher ima sanse. Sent from my iPhone using Tapatalk
teacher Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 posle ovog što je uradio willson noćas, mislim da je gotovo. sanders ima gripu, pitanje je koliko će igrati, cj će teško protiv odlične odbrane bengalsa. čestitam na pobedi.
freakns Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 koliko samo sere ovog teachera, povraca mi se nikada u istoriji fantasyja jadniji tim nije osvojio ligu. bruka i sramota
teacher Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 realno, svake godine slušam iste pogrde luzerskih timova... hvala bogu fudbala sandersu na ovoj tituli.
Apollo Creed Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 nikada u istoriji fantasyja jadniji tim nije osvojio ligu. ovo je tacno 100%. Ali svaka cast tićeru-jbg, osvojio covek titulu sa ortonom i nejtarom u postavi :ziga:
WTF Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Jesam li ja lepo rekao da nista nije gotovo do kraja MNF? Cestitke Teacheru na zasluzenoj tituli. Vidimo se sledece sezone, bice avgust dok trepnes okom.
Miljenko Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Cestitke. Majstorstvo je osvojiti ligu, sa marginalnim QB.
teacher Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Ključno je bilo uzimanje CJ-a sa waivera i Lacyjeva dobra forma. Qb nikad nije osvojio ligu, čak ni kad je bilo moguće postaviti Qb2.
Miljenko Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ključno je bilo uzimanje CJ-a sa waivera i Lacyjeva dobra forma. Qb nikad nije osvojio ligu, čak ni kad je bilo moguće postaviti Qb2. Meni su Peyton Manning i Decker, doneli titulu prosle sezone. Ove godine, vrhunski QB, su cesto znali da zakazu, a posto sam ja tradicionalno tragican sa RB pozicijom, nisam imao vece sanse za dobar plasman.
zoki Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 ko je osvojio b ligu? Jean Luc Pickard iliti Rakijska brigada je ubedljivo porazila moje Cuvare Tradicije, čestitam! A svaka čast Tičeru, kako je krenuo, mislio sam da ni PO neće videti.. Meni uteha da sam pobedio šampiona
zoki Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Poslate pozivnice. Promenićemo malo i pravila kako bi spremno dočekali sledeću™, keeper sezonu.Igra li se?
Apollo Creed Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Valjda se igra, al komesar spava... ne zna se ni kad je draft...
Recommended Posts