Jump to content
IGNORED

YFFootball 2014

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• teacher

39

• Apollo Creed

35

• zoki

23

• freakns

21

Posted

Pet liga, pet plasmana u plejof... Zadovoljan sam :D

Posted (edited)

0.jpg

:pera:  :pera:

Edited by Apollo Creed
Posted

Mislio sam da sam ja loš, a onda sam video Teixeirin rezultat... Doduše ima Bennetta i kikera večeras, ali i 29 poena manje.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

Taj vaš 1/2 par je sramota ove lige... :thumbdown:

Ali svakako 1 masivan  :ziga: za startovanje Đonija fuzbala  :lolol:

Posted

Taj vaš 1/2 par je sramota ove lige... :thumbdown:

Ali svakako 1 masivan  :ziga: za startovanje Đonija fuzbala  :lolol:

jbg, rizik. startovaću ga i u finalu, čisto da dam fore nedozrelom protivniku :fantom: 

Posted

jbg, rizik. startovaću ga i u finalu, čisto da dam fore nedozrelom protivniku :fantom:

S obzirom kakva mi je RB situacija, mozes slobodno da startujes Brady Quinna ili Brandon Weedena i opet ces da pobedis.

Posted

S obzirom kakva mi je RB situacija, mozes slobodno da startujes Brady Quinna ili Brandon Weedena i opet ces da pobedis.

a game of attrition... :fantom: 

Posted

sere ga ko foku bre... Apollo i ja gubimo u 1/4finalu sa 101 i 99 poena, a proserenko prodje u finale sa 61...

imao je najmanje poena u ligi i drugi skor. i posle ce da kaze kako ne pakuje rezultate... pffff, yeah, right

Posted

Ja sam dobio u 1/4 :fantom:  , tek da se zna...

Posted

da iskoristim priliku da unapred čestitam pobedu wtf-u. nemam ni najmanje šanse, pravo je čudo što sam došao dovde...

Posted

wtf-sepuka!

tićer te dobija sa Nate Washington-om...

NATE FUCKING WASHINGTON,EEEEEEEEJJJ!!!! :rolf:

Posted (edited)

koji cripple fight u finalu, sunce ti kalajisano...

kakva partija Dallasa zato, auuuuu... massive respect za ovaj tim. ne volim ih, ali covek mora da uziva kada u ovoj ligi sa Godellovim pravilima gde QB ne sme popreko da se pogleda, run first team izdominira

Phila i NO bez play offa :o

vrlo interesantan vikend, ali realno slabo kvaliteta bilo. San Diego napravio super preokret, ali nije bila extra kvalitetna tekma. Phila se samoubila sa Sanchizom, Detroit i GB dali sve od sebe da izgube, ali Lovie i Lovie spirit in Chicago im nisu dozvolili...

bice zato extra playoff... Zona, Seattle, Detroit svi se D timovi, GB igra solidnu D, Dallas je run first team... samo da neke bogalje iz nase divizije ne usere da dobiju nekoga jos...

edit: ovo trebalo u nfl temu, ali koga briga, nije da i ono neko cita :D

Edited by freakns
Posted

Fila se samoubila zato sto 4-5 godina ne moze da skrpi barem pristojnu odbranu, doduse ove godine je primetan blagi napredak.