December 9, 201410 yr Na prvom mestu pesma za tebe :D http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap3000000440779/Week-14-Let-s-Go-Primetime
December 15, 201410 yr Author Mislio sam da sam ja loš, a onda sam video Teixeirin rezultat... Doduše ima Bennetta i kikera večeras, ali i 29 poena manje. Sent from my iPad using Tapatalk HD
December 15, 201410 yr Taj vaš 1/2 par je sramota ove lige... Ali svakako 1 masivan :ziga: za startovanje Đonija fuzbala
December 15, 201410 yr Author Taj vaš 1/2 par je sramota ove lige... Ali svakako 1 masivan :ziga: za startovanje Đonija fuzbala jbg, rizik. startovaću ga i u finalu, čisto da dam fore nedozrelom protivniku
December 17, 201410 yr jbg, rizik. startovaću ga i u finalu, čisto da dam fore nedozrelom protivniku S obzirom kakva mi je RB situacija, mozes slobodno da startujes Brady Quinna ili Brandon Weedena i opet ces da pobedis.
December 17, 201410 yr Author S obzirom kakva mi je RB situacija, mozes slobodno da startujes Brady Quinna ili Brandon Weedena i opet ces da pobedis. a game of attrition...
December 18, 201410 yr S obzirom kakva mi je RB situacija, mozes slobodno da startujes Brady Quinna ili Brandon Weedena i opet ces da pobedis. sere ga ko foku bre... Apollo i ja gubimo u 1/4finalu sa 101 i 99 poena, a proserenko prodje u finale sa 61... imao je najmanje poena u ligi i drugi skor. i posle ce da kaze kako ne pakuje rezultate... pffff, yeah, right
December 21, 201410 yr Author da iskoristim priliku da unapred čestitam pobedu wtf-u. nemam ni najmanje šanse, pravo je čudo što sam došao dovde...
December 21, 201410 yr wtf-sepuka! tićer te dobija sa Nate Washington-om... NATE FUCKING WASHINGTON,EEEEEEEEJJJ!!!!
December 21, 201410 yr koji cripple fight u finalu, sunce ti kalajisano... kakva partija Dallasa zato, auuuuu... massive respect za ovaj tim. ne volim ih, ali covek mora da uziva kada u ovoj ligi sa Godellovim pravilima gde QB ne sme popreko da se pogleda, run first team izdominira Phila i NO bez play offa :o vrlo interesantan vikend, ali realno slabo kvaliteta bilo. San Diego napravio super preokret, ali nije bila extra kvalitetna tekma. Phila se samoubila sa Sanchizom, Detroit i GB dali sve od sebe da izgube, ali Lovie i Lovie spirit in Chicago im nisu dozvolili... bice zato extra playoff... Zona, Seattle, Detroit svi se D timovi, GB igra solidnu D, Dallas je run first team... samo da neke bogalje iz nase divizije ne usere da dobiju nekoga jos... edit: ovo trebalo u nfl temu, ali koga briga, nije da i ono neko cita :D Edited December 21, 201410 yr by freakns
December 22, 201410 yr Fila se samoubila zato sto 4-5 godina ne moze da skrpi barem pristojnu odbranu, doduse ove godine je primetan blagi napredak.