Teixeira Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Pet liga, pet plasmana u plejof... Zadovoljan sam :D
Apollo Creed Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Edited December 8, 2014 by Apollo Creed
Teixeira Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Na prvom mestu pesma za tebe :D http://www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap3000000440779/Week-14-Let-s-Go-Primetime
teacher Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Mislio sam da sam ja loš, a onda sam video Teixeirin rezultat... Doduše ima Bennetta i kikera večeras, ali i 29 poena manje. Sent from my iPad using Tapatalk HD
Apollo Creed Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Taj vaš 1/2 par je sramota ove lige... Ali svakako 1 masivan :ziga: za startovanje Đonija fuzbala
teacher Posted December 15, 2014 Author Posted December 15, 2014 Taj vaš 1/2 par je sramota ove lige... Ali svakako 1 masivan :ziga: za startovanje Đonija fuzbala jbg, rizik. startovaću ga i u finalu, čisto da dam fore nedozrelom protivniku
WTF Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 jbg, rizik. startovaću ga i u finalu, čisto da dam fore nedozrelom protivniku S obzirom kakva mi je RB situacija, mozes slobodno da startujes Brady Quinna ili Brandon Weedena i opet ces da pobedis.
teacher Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 S obzirom kakva mi je RB situacija, mozes slobodno da startujes Brady Quinna ili Brandon Weedena i opet ces da pobedis. a game of attrition...
freakns Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 S obzirom kakva mi je RB situacija, mozes slobodno da startujes Brady Quinna ili Brandon Weedena i opet ces da pobedis. sere ga ko foku bre... Apollo i ja gubimo u 1/4finalu sa 101 i 99 poena, a proserenko prodje u finale sa 61... imao je najmanje poena u ligi i drugi skor. i posle ce da kaze kako ne pakuje rezultate... pffff, yeah, right
teacher Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 da iskoristim priliku da unapred čestitam pobedu wtf-u. nemam ni najmanje šanse, pravo je čudo što sam došao dovde...
Apollo Creed Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 wtf-sepuka! tićer te dobija sa Nate Washington-om... NATE FUCKING WASHINGTON,EEEEEEEEJJJ!!!!
freakns Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 (edited) koji cripple fight u finalu, sunce ti kalajisano... kakva partija Dallasa zato, auuuuu... massive respect za ovaj tim. ne volim ih, ali covek mora da uziva kada u ovoj ligi sa Godellovim pravilima gde QB ne sme popreko da se pogleda, run first team izdominira Phila i NO bez play offa :o vrlo interesantan vikend, ali realno slabo kvaliteta bilo. San Diego napravio super preokret, ali nije bila extra kvalitetna tekma. Phila se samoubila sa Sanchizom, Detroit i GB dali sve od sebe da izgube, ali Lovie i Lovie spirit in Chicago im nisu dozvolili... bice zato extra playoff... Zona, Seattle, Detroit svi se D timovi, GB igra solidnu D, Dallas je run first team... samo da neke bogalje iz nase divizije ne usere da dobiju nekoga jos... edit: ovo trebalo u nfl temu, ali koga briga, nije da i ono neko cita :D Edited December 21, 2014 by freakns
Krangovo telo Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Fila se samoubila zato sto 4-5 godina ne moze da skrpi barem pristojnu odbranu, doduse ove godine je primetan blagi napredak.
Recommended Posts