Jump to content
IGNORED

YFFootball 2014

Recommended Posts

Posted

Luck se samoubija u prvoj četvrtini, u tome mu OL lepo pomaže: -8 (4 sack, 2 fum lost) :isuse:

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• teacher

39

• Apollo Creed

35

• zoki

23

• freakns

21

Posted

Ako vise ekipa bude imalo isti skor na kraju-sta je tie-breaker u ovoj ligi? Medjusobni dueli, broj poena...?

Posted

mislim da tu nisam ništa menjao (pitanje je i da li se moglo)....

ukratko, po defaultu:

1. ukupan skor w-l-t

2. ukupan broj poena u sezoni

3. poeni u prethodnom kolu

4. poeni u pretprošlom kolu

5. itd.

i da, 8-4-1 je bolji od 8-5-0

Posted

Znaci head-to-head nema nikakvog znacaja?

Odlicno ako je tako, mozda i udjem u PO! :thumbsup:

Posted

Ros i Ivan u direktnom obracunu za playoff :D

Ivan ima 7-5-0, Ros 6-6-0, i Ivan ima 9 poena vise... znaci Rosu treba pobeda od 10 ili vise razlike :D sve to pod uslovom da Apollo dobije Lexa i tako se uguzi u playoff... mislim, bilo bi previse da i Ivan i Ros udju, dovoljno ce biti los playoff sa jednim od njih, i teacherom :isuse:

u playoffu su za sada WTF, teacher, ikar i moja malenkost(ja nisam zvanicno ali tesko da cu ja da izgubim, Ros da dobije Ivana i obojica da imaju 100+ vise poena od mene, ili da Zoki ima 150 poena vise)

Posted

Ros i Aleksandar izgube, teacher odmori svoje pulene i eto meni play off-a, ništa lakše.. :fantom:

Posted

Inace ubedljivo sam prvi po "primljenim poenima" (95 papg), sto znaci da vas je sve sralo. 6-ti po "datim poenima", doskora bio 3-ci cinimi se, ali se smorio pa zaboravio neke izmene.

Posted

Bio sam na 1-5 na pola sezone, sad me samo pobeda deli od PO :s_w:

Greota da ne uđem; ako nista drugo makar imam ubedljivo najsuperkulextra tim u ligi sa takvim velikanima kao sto su:A.Blue,D.Herron,L.Murray i pijani Orton...

Posted

Inace ubedljivo sam prvi po "primljenim poenima" (95 papg), sto znaci da vas je sve sralo. 6-ti po "datim poenima", doskora bio 3-ci cinimi se, ali se smorio pa zaboravio neke izmene.

imaš više poena od mene (962 vs 934), ali šta to vredi kad nisi znao kad treba da daš maximum :fantom: i to što nemaš boga fudbala sandersa u timu...

Posted

Ros i Ivan u direktnom obracunu za playoff :D

Ivan ima 7-5-0, Ros 6-6-0, i Ivan ima 9 poena vise... znaci Rosu treba pobeda od 10 ili vise razlike :D sve to pod uslovom da Apollo dobije Lexa i tako se uguzi u playoff... mislim, bilo bi previse da i Ivan i Ros udju, dovoljno ce biti los playoff sa jednim od njih, i teacherom :isuse:

u playoffu su za sada WTF, teacher, ikar i moja malenkost(ja nisam zvanicno ali tesko da cu ja da izgubim, Ros da dobije Ivana i obojica da imaju 100+ vise poena od mene, ili da Zoki ima 150 poena vise)

i 9 poena mi radi posao.

hebe me sto mi def igra protiv qb-a. i sto nemam drugog rb-a.