September 19, 201410 yr jebote, koji to moras biti smrad da ti DEF primi 56 poena pa opet skupis 11 poena. kao da gledam da ce moj DEF sa primljenih 7 poena imat 4 poena
September 19, 201410 yr Ti kenjas da je nekoga sralo? Pa brate, zar te nije bar malo blam? Nego, daj da ja opalim trash talk dok vodim.... WTF was that
September 19, 201410 yr To bi otprilike bilo to za ovu nedelju. I ne samo u nasoj™ ligi. Od 5 liga koje igram ove godine, 4 protivnika ove nedelje su Julio Jones owners. #FML
September 30, 201410 yr Nije mi jasno zašto je freak ostavio Jamaala na klupi ali hvala mu na tome! :)
September 30, 201410 yr Nije mi jasno zašto je freak ostavio Jamaala na klupi ali hvala mu na tome! :) ti si novi, pa ti zato nije jasno :D :D :D
November 3, 201410 yr A ti ga benčovao prošle nedelje... Što ti je opet bilo dovoljno da dobiješ ali nećemo o tome....
November 5, 201410 yr Pretpostavljam da sam vec kenjao po tom pitanju, ali nadam se da cemo uvesti FAAB sistem... Svakog utorka uvece pomislim isto :D
November 12, 201410 yr Ne znam da li neko cita one Yahoo recaps, nekad ume da bude smesno kad se uzmu u obzir imena timova WhiskeyTangoFoxtrot earned their ninth win in a row when they squeezed past Ditka in Butkus 72 to 70.
November 12, 201410 yr Yahoo ima najbolje procene posle drafta, sve ekipe su mi dobile D-, E i sl. a imam jednu od 5-5, tri od 7-3 i jednu od 9-1 :D
November 12, 201410 yr Yahoo ima najbolje procene posle drafta, sve ekipe su mi dobile D-, E i sl. a imam jednu od 5-5, tri od 7-3 i jednu od 9-1 :D Aha. Meni je u ovoj nasoj™ ligi posle drafta prognoziran record od 7-6 i grcevita™ borba za playoff. U drugoj Yahoo ligi koju igram sa ljudima s posla trenutno vodim (na poene, ja i jos dvojica imamo 7-3), a Yahoo mi je za draft dao neku B- ocenu i predvideo record od 5-8 i plasman oko 8-9. mesta.
November 13, 201410 yr E jbg, verovatno jos nisu pronasli nacin da uracunaju shupacenje kao faktor u rezultatima. To kod vas obojce 30-40% otprilike (kod ivana verovatno I vise). Kad se to uzme u obzir, procene su cak iznenadjujuce tacne.