freakns Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 .!. pa dobio si to vec, sta je sada problem? :P
zoki Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Milsim da znam odgovor, verovatno negativan po mene, al ipak da pitam.. Da li imam pravo na keepera ako sam igrača pustio u toku sezone? Pitam za Devontu Freemana, draftovao sam ga u 8. krugu, jel će biti moj keeper ili ostaje kod onoga kog koga je završio sezonu?!
teacher Posted November 17, 2015 Author Posted November 17, 2015 Milsim da znam odgovor, verovatno negativan po mene, al ipak da pitam.. Da li imam pravo na keepera ako sam igrača pustio u toku sezone? Pitam za Devontu Freemana, draftovao sam ga u 8. krugu, jel će biti moj keeper ili ostaje kod onoga kog koga je završio sezonu?! mislim da znaš odgovor
zoki Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Lex će da mi ga vrati nazad :D Da, znam odgovor Kakav sam vizionar bio, posle prvog gw sam mu mahao
freakns Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 dao sam vam 3 kola fore, i opet sam vas pobio ko zeceve... tststs... amateri bre! kolo pre kraja, Lex, onaj pokvareni navijac Caroline i bog fantasy-ja, tj ja, smo u playoffu... van playoffa su odavno vec teacher i Ros dzabe je teacher i pravila pakovo... preostala tri mesta u playoffu, Popularni Smesko(koj je taj? nikada ga ne upamtim :D), Makedonce Devojce i Bartuc sa pobedama obezbedjuju playoff... njihove kikseve cekaju Zoki, Ikar i Lazni samo bih istakao da je jedini tim koji je usao u playoff u poslednje tri godine Retired Pirates... da se zna ko dominira ligom, molim lepo
mandingo Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 jbt, kako me je navijac caroline ugazio. jeb'o ga russel wilson. sad jos fali da me teacher dobije... verovatno ce i onaj idiot bortles da baci bar 4td-a. >_>
freakns Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 titjer sa njegovim izmisljenim QB... mene je tako dobio u finalu pre par godina godine, na prevaru... startovao jebenog Matt Moore-a u finalu. covek je te godine imao 15TD, 10INT i 15 fumbleova... u finalu je zato imao 3 ili 4 TD, 0 INT i 0 fumbleova... sedis, gledas i ne verujes.
WTF Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 titjer sa njegovim izmisljenim QB... mene je tako dobio u finalu pre par godina godine, na prevaru... startovao jebenog Matt Moore-a u finalu. covek je te godine imao 15TD, 10INT i 15 fumbleova... u finalu je zato imao 3 ili 4 TD, 0 INT i 0 fumbleova... sedis, gledas i ne verujes. Ova sezona je za sada najludja sto se tice QB pozicije. Kad pogledas sve QB koji su bili rangirani kao najbolji u avgustu, svi su truba sto zbog lose forme, sto zbog povrede (licne ili najboljih receivera), sto zbog kombinacije oba. Rodgers, Luck, Romo, Peyton (i Eli takodje), Rothliesberger, Brees, cak i Ryan i Tannehill. Cast favoritime cuvaju Brady, Cam, i donekle Dalton i Palmer. Za to vreme caruju likovi kao sto su Bortles, Carr, Winston, Fitzpatrick, Alex Smith...
Apollo Creed Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nesrećni Zoki Zoća je ubiven sa 100-ak razlike, PO i ove sezone. Ovim putem pozdravljam Tićera i citiram njegovu briljantnu misao sa draft day-a povodom Allena Robinsona: "nece ti taj videti lopte pored Thomasa." :0.6: Posle mi isti nudio neki suludi trejd za ovog sto nece videti lopte,how yes no...
teacher Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Nesrećni Zoki Zoća je ubiven sa 100-ak razlike, PO i ove sezone. Ovim putem pozdravljam Tićera i citiram njegovu briljantnu misao sa draft day-a povodom Allena Robinsona: "nece ti taj videti lopte pored Thomasa." :0.6: Posle mi isti nudio neki suludi trejd za ovog sto nece videti lopte,how yes no... bah, moram da snizim vrednost jednoj od meta najboljeg qb-a u ligi...
zoki Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Nesrećni Zoki Zoća je ubiven sa 100-ak razlike, PO i ove sezone. Ovim putem pozdravljam Tićera i citiram njegovu briljantnu misao sa draft day-a povodom Allena Robinsona: "nece ti taj videti lopte pored Thomasa." :0.6: Posle mi isti nudio neki suludi trejd za ovog sto nece videti lopte,how yes no... [emoji38]ol: Mene je Stafford naguzio prošli GW i izbacio iz borbe za PO, ovo je samo šlag na tortu
freakns Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 freak, 5 td-a bortles. ovo nije normalno. cuti, pobedio si makar... titjer i njegovi izmisljeni QB, to ti je ko Vucic i njegova vlada. sta god da debili urade, za Vucica ispadne dobro. tako i titjer sa QBs uzetim u 15. rundi... inace, Bartuc u dupe da me ljubi sto sam igrao posteno do kraja iako sam bio u play-offu, i dobio ikara, inace play-off video ne bi, kao sto su svi i ocekivali. http://prntscr.com/9buuet aj ti pokvareni navijacu Caroline lepo u doigravanje ali trudio si se, nije da nisi :P
WTF Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 aj ti pokvareni navijacu Caroline lepo u doigravanje ali trudio si se, nije da nisi :P Pokenjam se obilato na onoga ko izmisli tu kretensku tiebreak proceduru Nista, kao i u svemu drugom u zivotu, moracu svaki uspeh da ostvarim na najtezi moguci nacin...
Recommended Posts