Jump to content

Evroazijska Unija - to je ta Evropa kojoj težimo!

Featured Replies

Napadao? Nikada. Ti si jasno opredeljen za Nato i to je u redu sto se mene tice.

Ja samo kazem da u zatezanju srpskih "crvenih linija" prosto something's gotta give inace ce sve otici u pm, ukljucujuci mozda i kakav-takav demokratski poredak u srbiji. ko god misli da srbija moze da vodi svetsku politiku - vara se. Srbija nije neutralna, to je eufemizam za situaciju u kojoj Srbija nema vojne saveznike. Evo neka to bude Rusija. Zele li oni to?

• Author

Meni se sad vec sve vise cini (sad ce Zaz Pi da me napadne da snevam...) da ce na Srbiju stvarno izvrsiti pritisak u smislu priblizavanja NATO-u... 

A i vi ste svi slepi kod ociju :P Ne treba nama™ u tom slucaju nista od Bugarske vec 1 specijalne veze sa Skopljem  :whistle:

Kakve crne specijalne veze sa Skopljem. Zmija se u glavu udara (Sofija), a ne od repa (Skoplje+Priština). Pripajanjem pirinske Makedonije od celog potezu Pernik - Blagoevgrad (i Vidina na severu, ali to je manje bitno za poentu) bismo izolovali Bugare zauvek od Makedonije i onda bismo mirno mogli da čekamo konačni obračun sa Albancima u kome ćemo vratiti Makedoniju u maticu nanovo je načinivši južnom Srbijom, ili jednom zauvek rastaliti sa Grčkom na ime savezništva u pomenutom konačnom obračunu.

Ostalo je jos samo kote da napises :D

• Author

Lom - Montana - Slivnica - Pernik - Blagoevgrad - Goce Delčev, od Dunava do (skoro) Egeja, potezom sever - jug.

A Kavala, a Kavala?!

I sta je sa Solunom?

Podrazumeva se, nadam se?

I da znas da mi dosadilo da te podsecam.

Sta mislis sa ovim Stefanovicima dole kod Volosa, cekaju nas jos od Dusana Silnog?

Nema smisla, Srbi, 1 enklava takoreci.

Stefanovikio_02_zps616e16e0.jpg

• Author

To kad se sa Turcima budemo talili i delili Grčku. Polako.

To kad se sa Turcima budemo talili i delili Grčku. Polako.

+1

Moze.

Trebao si odmah da kazes.

Ostaviti im samo Atiku, Peloponez i nesto ostrva bez Dodekaneza - to Turcima - i nagurati ih u Epir da se dobije front prema Albaniji, da se nadju.

Posle cemo lako.

• Author

Sa Albanijom moramo završiti ranije. Nakon podele Grčke sa Turskom, zabadamo nož u leđa čestitom Natou i udaramo na Tursku, koju potom delimo sa Rusima.

Sve u svemu, izuzetan sam geostrateg. Istrolovasmo temu za medalju.

edit: ladno Zagorje istočno od Stefanovića  :0.6:

Edited by Filipenko

Ja samo kazem da u zatezanju srpskih "crvenih linija" prosto something's gotta give inace ce sve otici u pm, ukljucujuci mozda i kakav-takav demokratski poredak u srbiji. ko god misli da srbija moze da vodi svetsku politiku - vara se. Srbija nije neutralna, to je eufemizam za situaciju u kojoj Srbija nema vojne saveznike. Evo neka to bude Rusija. Zele li oni to?

Ček, Bugarska nagoveštava prelet, eto Rusa na Staroj planini i mi tad u NATO trebamo? Vala uvek smo imali tajming...

Ček, Bugarska nagoveštava prelet, eto Rusa na Staroj planini i mi tad u NATO trebamo? Vala uvek smo imali tajming...

Nema nist od nekog direktnog preleta, niti ce Srbija prekosutra u NATO. Dajte nemojte banalizovati. Kad se zajebavamo, zajebavamo se, ali... Finese i eventualni spori pokreti ne bas na povrsini su u pitanju. Oprezno nagadjamo. 

Edited by MancMellow

Sa Albanijom moramo završiti ranije. Nakon podele Grčke sa Turskom, zabadamo nož u leđa čestitom Natou i udaramo na Tursku, koju potom delimo sa Rusima.

S kime delimo Rusiju ?

Sa Kinezima valjda.

Samo kad se vec sve nesto deli ja samo da kaparisem Dubrovnik. :D

• Author

Stani bre, polako, samo neki analitičari kenjkaju do koje će se mere Rusija pravno boriti za južni tok i kakav bi stav Bugara mogao biti o tome, daleko smo još od zabadanja ruske zastave na istočnim obodima Srbije.

oće ko ostat branit zapadne granice? :s_u:

A sada ih neko brani? :unsure: