Dimitrije Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Nece vise biti spasavanja. Ceo Zvezdin plan za "oporavak" bazirao se na ideji igranja u LS ili LE grupama i novcu koji iz toga sledi. Plan B ne postoji. Niko vise ne gaji iluzije da je oporavak moguc. Krenula je lavina. Sada je vazno sto pre pobeci iz kluba jer sutra vec moze da bude kasno.
Hamlet Strašni Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Nisam mislio da ću ovo reći ikada, ali drago mi je što nećemo igrati u Evropi. Razlozi su principijelne prirode. A i političke...
Muwan Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Novac iz CL i LE em nije dovoljan da stabilizuje klub em niko nije ozbiljno računao na njega. Pare će nastavljaju da stižu ko zna odakle i da odlaze ko zna gde. Može tako da se taljiga dokle god ima stranačkih hijena željnih da otkinu nešto od strvine.
katamaran Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) Ne placaju klubovima za igrace koje smo doveli ne placaju igrace ni radnu zajednicu ne placaju kamarili igraca kojima smo duzni od ranije. Ako je neko finansijski fer plej onda je to Zvezda btw maestralno je to formulisao jedan od najmocnijih ljudi u drzavi. Ovom je sem licnog bogacenja najvece dostignuce u karijeri to sto je sprecio da javnost vidi Dacicevu reakciju na Vadzajnu Edited June 6, 2014 by katamaran
theanswer Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ja bih voleo i da Savez onako UEFA baš odrapi muški pa makar ni Partizan ne igrao Evropu ali samo ako bih znao da će to značiti neke krupne promene. Pošto je jasno kao dan da šta god da se desi nikakve suštinske promene neće uslediti,onda mi svejedno.
Aleksandar88 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Gnjida. Steta sto ovo izbacivanje nece ni malo uticati da se pocisti uprava i resetuje citav klub.
Muwan Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ja bih voleo i da Savez onako UEFA baš odrapi muški pa makar ni Partizan ne igrao Evropu ali samo ako bih znao da će to značiti neke krupne promene. Pošto je jasno kao dan da šta god da se desi nikakve suštinske promene neće uslediti,onda mi svejedno. Nema veze. Svaka šamarčina ovom šljamu, svako ograničavanje njihovih kombina, ma koliko simbolično, predstavlja jedan mali civilizacijski korak napred.
Apollo Creed Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 ne verujem da ce neko uspeti da ponovi ovoliko glupih (pokusaja) recenica u tako malo vremena.. favoriti: "ovo je jedan veliki dan..." "ako je neko finansijski fer plej onda je to uprava zvezde..."
Hamlet Strašni Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Nema veze. Svaka šamarčina ovom šljamu, svako ograničavanje njihovih kombina, ma koliko simbolično, predstavlja jedan mali civilizacijski korak napred. +1
Dimitrije Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Tesko da mogu da se dese promene. Nemaju ljude da ih sprovedu. Svi ti sportski rukovodioci po klubovima, savezima i posavezima su pravljeni na isti kalup, isto razmisljaju i isto rade. Oni su recidiv sportske politike iz vremena SFRJ kada je drzava bila glavni mecena sporta. Bez drzavnih jasli oni ne umeju, a drzava nema ni prebijenog cvancika. Ovi iz privatnog sektora su kriminalizovani i od njih veci belaj nego korist.
Aće Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 konacno. vreme je za tv ligu sampiona, prekinutu neke 95e u pristini.
Recommended Posts