Geo Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 na brdu smo se provukli. a kod nas smo ih dobili na ludilo, iako smo gubili na poluvremenu. pri tom kod nas nema više nikoga od te četvorice pantara, lazović, škuntelar i luka. biće iznenađenje ako ne sudi mažara a tu su nam šanse da se ogrebemo za penal ili ofsajd minimalne. jbg. nemamo uticaj u potkomisiji™ Ma ok to znam , dobar tim, dosta trce, nezgodna ekipa ... Samo sam hteo da kazem da nisu Juventus, vec ekipa koju je moguce dobiti i bez njihovog useravanja i sudijskih kradja! p.s. Komsinica je mnogo los reper ...
*edited by mod Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 khm, khm,.... Partizan je dva puta učestvovao u Ligi šampiona, a treći plasman bi osim velikog zadovoljstva i bar tri fudbalska spektakla u Humskoj doneo zagarantovanih skoro 15.000.000 evra od UEFA. „Liga šampiona je za klub, ali i za mene kao predsednika veliki izazov. Zadržaćemo kostur ovog tima, angažovaćemo i dva ozbiljna pojačanja da spremni uđemo u kvalifikacije. Naravno, u fudbalu nije moguće ništa garantovati, ali siguran sam da ćemo učiniti sve da Partizan ponovo bude deo elitnog evropskog društva“. Doveli su vec Lolaru burazera i Remu Jovanovica, treniraju ljudi vredno vec mesecima, igraju egzibicione tekme, samo treba da se ozvanici povratak.
katamaran Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 To je jedan izrazito fer sudija. Sigurno ga se i aktuelni trener Partizana dobro seca.
Ted Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 nemam pojma....verovatno je ojadio nekog naseg protivnika....ne vidim razliku u odnosu na Mazaru.....i jedan i drugi ojadjuju
theanswer Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 nemam pojma....verovatno je ojadio nekog naseg protivnika....ne vidim razliku u odnosu na Mazaru.....i jedan i drugi ojadjuju sudio finale sa Vojvodinom. može, poznaje ga Milinković odlično, dužnik mu je
Ted Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 nebitno.....sustina je da je i Mazic sklon greskama u ovim nasim tekmama, podjednako kao i sudije koje razapinju.....okreni obrni sve jedno ko ce da sudi.....u finalu blagu prednost dajem Cuki, u dobroj su formi, imaju motiv do neba....sa druge strane mi vec zavrsili sta treba, kup ako dodje super, ako ne dodje niko se nece buniti.
Kreator Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 idemo, krećemo, loženje,...finiši prvenstva. potencijalni protivnici u drugom, trećem, četvrtom krugu? :D
sekretar Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=1sk8kJ2Dkqk Ovo je primer za sudijske seminare i saradnju sudija, ko treba po polozaju da signalizira igru rukom, imaju glasovnu komunikaciju pa neka komuniciraju, na 0,20 lepo se vidi da Mazic po polozaju ne moze da pokrije taj deo terena
Pokojni Ruxin Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 A jel ovo zbilja nije rame? Čestitke na tituli, zasluženo!
theanswer Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) Bogami Tumba nestao ko malezijski avion, bojim se za mlađahnoga ringlu Edited May 11, 2015 by theanswer
*edited by mod Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Titula je tu, pa hajde da krenemo sa fantazijem za ovaj prelazni rok... http://mondo.rs/a794033/Sport/Fudbal/Gojko-Kacar-Miralem-Sulejmani-i-Milos-Jojic-u-Partizanu.html
Recommended Posts