Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2014/2015

dranata

Recommended Posts

Posted

na brdu smo se provukli. a kod nas smo ih dobili na ludilo, iako smo gubili na poluvremenu. pri tom kod nas nema više nikoga od te četvorice pantara, lazović, škuntelar i luka.

biće iznenađenje ako ne sudi mažara a tu su nam šanse da se ogrebemo za penal ili ofsajd minimalne. jbg. nemamo uticaj u potkomisiji™

Ma ok to znam , dobar tim, dosta trce, nezgodna ekipa ... Samo sam hteo da kazem da nisu Juventus, vec ekipa koju je moguce dobiti i bez njihovog useravanja™ i sudijskih kradja!

p.s. Komsinica je mnogo los reper ...

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kud u maglu Simoviću

725

• Kreator

707

• Ted

347

• MocaVukotic

313

Posted

khm, khm,....

Partizan je dva puta učestvovao u Ligi šampiona, a treći plasman bi osim velikog zadovoljstva i bar tri fudbalska spektakla u Humskoj doneo zagarantovanih skoro 15.000.000 evra od UEFA.

„Liga šampiona je za klub, ali i za mene kao predsednika veliki izazov. Zadržaćemo kostur ovog tima, angažovaćemo i dva ozbiljna pojačanja da spremni uđemo u kvalifikacije. Naravno, u fudbalu nije moguće ništa garantovati, ali siguran sam da ćemo učiniti sve da Partizan ponovo bude deo elitnog evropskog društva“.

Doveli su vec Lolaru burazera i Remu Jovanovica, treniraju ljudi vredno vec mesecima, igraju egzibicione tekme, samo treba da se ozvanici povratak.

Posted (edited)

.....

Edited by Ted
Posted

Jel fer da sudi Veselinovic?

ko bese taj?

Posted

To je jedan izrazito fer sudija. Sigurno ga se i aktuelni trener Partizana dobro seca.

Posted

nemam pojma....verovatno je ojadio nekog naseg protivnika....ne vidim razliku u odnosu na Mazaru.....i jedan i drugi ojadjuju

Posted

nemam pojma....verovatno je ojadio nekog naseg protivnika....ne vidim razliku u odnosu na Mazaru.....i jedan i drugi ojadjuju

sudio finale sa Vojvodinom. 

može, poznaje ga Milinković odlično, dužnik mu je

Posted

nebitno.....sustina je da je i Mazic sklon greskama u ovim nasim tekmama, podjednako kao i sudije koje razapinju.....okreni obrni sve jedno ko ce da sudi.....u finalu blagu prednost dajem Cuki, u dobroj su formi, imaju motiv do neba....sa druge strane mi vec zavrsili sta treba, kup ako dodje super, ako ne dodje niko se nece buniti.

Posted

idemo, krećemo, loženje,...finiši prvenstva. potencijalni protivnici u drugom, trećem, četvrtom krugu? :D

Posted

Ovo je primer za sudijske seminare i saradnju sudija, ko treba po polozaju da signalizira igru rukom, imaju glasovnu komunikaciju pa neka komuniciraju, na 0,20 lepo se vidi da Mazic po polozaju ne moze da pokrije taj deo terena

Posted

A jel ovo zbilja nije rame?  :unsure: 

Čestitke na tituli, zasluženo!

Posted

ringla nam se zaljubio

:eub:

Posted

Neka ga ... ova bolje isceljuje od one Marijane

Posted (edited)

Bogami Tumba nestao ko malezijski avion, bojim se za mlađahnoga ringlu

Edited by theanswer
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...