Kreator Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 dranata, ti kao novinarsko pero sigurno imaš informacije iz prve ruke: da li nas u decembru napokon napušta đurić ili se opet folira?
twisted Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 folira 1/1 on odlazi onoliko intezivno koliko se na njega vrši pritisak. no, porivi za pranjem para su svakako jači. napred partizan!
dranata Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Trebalo bi da je to zaista tako. Više je puta najavio da se neće kandidovati, a i Ružić je dosta izgubio uticaj, a on mu je bio glavni oslonac. E sad, da li će pokušati da na to mesto kandiduje nekog svog....
kud u maglu Simoviću Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 a šta bi sa onom mile/sns ekipom prošla ih volja
dranata Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 Pojma nemam. Onaj mali SNS'ovac je otišao iz UO, eno ga sa dsedi do bata Vučića na sednicama Vlade. Ali, Miletovo ponašanje treba pratiti. Taj ima neverovatnu sposobnost da se pre svih prešalta na pobedničku stranu.
Kubrick Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) A Babovic mladji, kao jedan od Stuba modernog PFCa, oce se vracati? a sa njim i pare od caleta...mislim, nece valjda da dopustimo da se sliju kod Kokeze Edited June 9, 2014 by Kubrick
nerevar Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ali, Miletovo ponašanje treba pratiti. Taj ima neverovatnu sposobnost da se pre svih prešalta na pobedničku stranu. Rasa Babic je taj. Neprikosnoveni Broj 1.
Dr Arslanagić Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 A Babovic mladji, kao jedan od Stuba modernog PFCa, oce se vracati? a sa njim i pare od caleta...mislim, nece valjda da dopustimo da se sliju kod Kokeze Ni za juniora ni za seniora nema mesta u Partizanu više
Kreator Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 (edited) „Ono što je izvesno jeste da se u Dinamo ne vraćam i da sam od 30. juna slobodan igrač“, kaže doskorašnji levi bek moskovskih Policajaca koji bi mogao da započne treći mandat u Humskoj 1 „Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da počinjem pripreme sa Partizanom. Putovaću sa ekipom na Zlatibor, a šta će se dalje dešavati zaista ne mogu da predvidim. Naravno da je otvorena opcija povratka, međutim, ne bih voleo da prejudiciram stvari, pošto bi o eventualnom angažmanu trebalo da se izjasne trener i predsednik. Znate kako to već ide“, predočio je Marko Lomić http://www.mozzartsport.com/vesti/na-dobrom-je-putu-marko-lomic-da-upise-hettrik-u-crnobelom-dresu-iskusni-bek-koji-je-u-karijeri-dva-puta-igrao-zapazenu-ulogu-kr/78123 e pa lepo bi bilo, dobra zamena za volkova naravno, sad ćete da kenjate da je džiber itd...ali da je bolji od volkova - bolji je. Edited June 9, 2014 by BlackGeorge
sabahudin Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Lomic je bio standardan u Dinamu, bice odlicno pojacanje.
Yoda Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Lomara valjda nije toliko lud kao kad je igrao sa Macanom i Marinkovićima....
MocaVukotic Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 on se već jednom vraćao pa opet otišao, ne? ili sam istripovao?
Recommended Posts