kenta Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 100 godišnjicu je čestitao skajpom iz Japana, a još uvek je suviše mlad I dobar za JSL.
Kreator Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ma prebolecete to vec nekako..eto cestitace vam opet godisnjicu ako treba :) Imali ste i vi moreiru, u redu je..
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 evo krenula mozzart ložana alivodić, abubakar, lomara, tubić
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 (edited) edit x2 Edited June 8, 2014 by kud u maglu Simoviću
gone fishing Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Gde je ovde Partizan? Ovo je neka nova tabela posto vidim da pise "cukaricki belgrade" sa koeficijentom 2.825 skroluj na dole i nađi tabeli za 4 kolo kval. tu ćeš videti pfc, prvi smo ispod crte
*edited by mod Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ma sve je to prilicno okvirno. jel bese prosle ili pretprosle godine bilo toliko ispadanja da bi i u play-offu bilu nosioci da smo dotle dosli?
gone fishing Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 da, sve preko 12 poena praktično garantuje status nosioca u playoff-u za le (prošle sezone je zadnji nosioc bio dušman ganchestera černomorec sa svega 9,951 poenom), da smo prošli tun prošle godine bili bi u 2 šeširu za izvlačenje grupa u le, kakva je tu šansa prokockana - elem ako se plasiramo u le bićemo u 4 šeširu, uz veliki broj kixeva favorita (11-12) možda čak i u 3 šeširu
ZokiAsov Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Ocekujem da u sledecih par dana ponovo aktiviraju Mfelu i onog Riosa za koga muceni Nadj i dalje veruje da potpisuje za nas. Na kraju ce potpisati par klinaca iz teleoptika i vratiti bar jednu grobarsku nocnu moru (Miljkon, Medzik Babo...) . Eventualno neki dil sa procentima od sledece prodaje za neke od ovih igraca koji se spominju iz TSL-a. Djurati iz principa ne placa obesetecenja jer smatra da to nije u duhu fer pleja. U kakvom je stanju Kacar to verovatno niko ne zna, a Lomic je imao par solidnih sezona u Rusiji, ne vidim razlog da se vraca kuci.
Muwan Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 "Par solidnih sezona" u smislu da je solidno prošao jer nijednom nije pravosnažno osudjen na zatvorsku kaznu zbog verbalnih i fizičkih napada na sudije?
ZokiAsov Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 "Par solidnih sezona" u smislu da je solidno prošao jer nijednom nije pravosnažno osudjen na zatvorsku kaznu zbog verbalnih i fizičkih napada na sudije? Vise sam mislio solidnih u smislu da je igrao za klub koji ga placa a koji nije bas krs u Rusiji (odigrao je prosecno 20 + utakmica u prvenstvu u tih par sezona) . Nisam ispratio njegovu istoriju nasilja u Rusiji, znam da je kod nas bio prilican saban.
Goranz Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Kako vreme leti.. vec smo usli u fazu raspravljanja o pojacanjima za LS, stotine reprezentativaca stotina zemalja nude svoje usluge Partizanu ali mi necemo dovoditi bilo koga vec samo igrace na odredjenim "bolnim" pozicijama i to iskljucivo one koji su spremni da odmah odgovore na izazov i pomognu klubu, nemamo mi vremena da uigravamo novi tim svakog leta.
Kreator Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 evo krenula mozzart ložana alivodić, abubakar, lomara, tubić http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:495255-Tubic-Vreme-je-za-Partizan
Њујоркер Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 ovaaj, streljajte me braco muzahedini, dugo sam medju nevernicima, ali ko pa sad je ovaj tubic? :o
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 neko naše dete koje nikad nije dobilo šansu. kalio se po belgiji, ukrajni, rusiji...
dranata Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 preslikani perica ognjenovic, likom ne delom. Bar kad je bio mladji.
Recommended Posts