Jump to content
IGNORED

FK Vojvodina

ficfiric

Recommended Posts

Posted

ja sam misljenja da steaua ili young boys mozda mogu da se prodju

Posted

Ja bi voleo Portugalce.

Kapiram da bi to cak i mogli da prodjemo.

Ali posto smo imali srece u prva tri kola...ocekujem Dortmund ili Bilbao.

Posted

yang boys nizam gledao, al steaua teško da može da se prođe. prejaki su i prebrzi za vojvodinu.

mislim da je mrka kapa što se tiče prolaska dalje

Posted

s obzirom da je mrka kapa, onda najbolje dortmund :)

Posted

Ja bih neke istočno evropljane, to ume da podceni i da se opusti...

Posted

ПАОК је ривал по мери.

Posted

PAOK, YB, Slovan, možda čak i oni Česi. Sa njima može, s tim da protiv Česa™ mora da se umrtvi igra i udavi lopta.

Posted

Lose je ovo bilo, s obzirom da je i Sampdorija igrala prilicno lose. Ozegovic i Ivanic manje losi od ostalih tj. pokazali su bar neku zelju da urade nesto vise od poraza dovoljnog za prolaz, s tim sto je Ozegovic pola meca proveo na zemlji, delimicno opravdano a dosta je i folirao. Golman rupetina i svaka njihova lopta u petercu je bila frka panika, a Puskaric je jebeno raspalo govedo i bio je ubedljivo najgori na terenu. Zadnjih 20 minuta pre izmene nije ni trcao, ne bi taj meni igrao vise uopste.

Da se igra opet 10 puta s njima, svih 10 puta bi oni prosli laganeze :D

Sad valja dobiti sto atraktivnijeg protivnika jer bi bilo lose da se ispadne od nekih kao slabijih na papiru, a to je vrlo realno. Ovako bi bar opet bio pun stadion.

Posted

Moguci rivali:

1 Athletic Club (ESP)
2 Viktoria Plzeň (CZE)
3 Steaua Bucureşti (ROU)
4 Legia Warszawa (POL)
5 Belenenses (POR)
Posted

Da će Voša glatko izgubiti sinoć bilo je jasno posle onih kapitalnih 4:0 u gostima. Znali su da Italijani ipak imaju neki kvalitet, da će doći u Novi Sad da koliko-toliko speru bruku sa sebe i da će sigurno ići na pobedu. Srbi u takvim situacijama uvek nepogrešivo odluče da idu na što blaži poraz i da otaljaju posao bez previše muke. Voša može bolje i odigraće bolje u poslednjoj rundi, stoga ipak ne bilo loše da ih žreb malo pogleda.

Posted

na poluvremenu sam se prikrao zli gliju i krisom ga uslikao, zajebana ta mitrovacka fijama

mitra-fijama.jpg

fijama.jpg

Posted

Smo ne Athletic, sa ostalima se može igrati...

Posted

Da će Voša glatko izgubiti sinoć bilo je jasno posle onih kapitalnih 4:0 u gostima. Znali su da Italijani ipak imaju neki kvalitet, da će doći u Novi Sad da koliko-toliko speru bruku sa sebe i da će sigurno ići na pobedu. Srbi u takvim situacijama uvek nepogrešivo odluče da idu na što blaži poraz i da otaljaju posao bez previše muke. Voša može bolje i odigraće bolje u poslednjoj rundi, stoga ipak ne bilo loše da ih žreb malo pogleda.

+1 , to sam i napisao juče, samo sam očekivao da će Voša zabiti bar jedan... A nije da nije moglo, onaj šut glavom što je pogodio golmana je trebao ući :(

Posted

Osim Portugalaca, ostalo je po meni jako teško proći.