May 30, 201410 yr isner i robredo ako ovako nastave igrace do sledeceg cetvrtka Nek igraju odmah tie break, džabe troše vreme :D Conga i Janovic igraju dobar meč, prangijaju na sve strane..
May 30, 201410 yr pitao se novak itekako, pogotovo u svojim servis gemovima čim vrati fokus i krene agresivnije, nema problema +1 masu poena je odigrao na čisto prebacivanje čekajući da Čila pogreši. ruku na srce, ovaj i jeste napravio valjda 60 neiznuđenih. ogavan meč, sve u svemu.
May 31, 201410 yr Za meč koji igraju dva slabije rangirana igrača, tribine terena broj 7 su odlično posećene.
May 31, 201410 yr kakav poen za prednost soka na duletov servis :ziga: , publika fenomenalna, oni sa skupljim ulaznicama sa satrijea i lenglana bi imali sta da nauce
May 31, 201410 yr ja sam od soka još odavno očekivala proboj ipak, ne bih baš volela da se probije preko duleta
May 31, 201410 yr Sta da se raduju na duplu gresku protivnika? to ne treba da uce, to i onako stalno rade.. ni jedno ometanje servisa, tisina tokom celog odigravanja poena i korektno navijanje kad se poen zavrsi, na to sam mislio,al prevashodno na prva dva.