Jump to content
IGNORED

Удружење Плус Један

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Kada se otreznite po povratku iz kafane, neka se neko od vas odvaži da ponudi broj svog računa na koji dijaspora može da prebaci neku kintu. Kao kada je Vasa sakupljao za azilante.

meni je danas stigla prva uplata na račun od forumaša, ali to je dinarski račun, ako odgovara šaljem ti. A iz Australije je stiglo preko WU, da bismo ubrzali proceduru. Nemam nikakav devizni račun :(

Posted

udruzenje gradjana ppp nema nikakve veze sa forumom parapsihopatologija, zar ne? to sto deli ista tri slova nema nikakve veze, jel da? i to sto su neki clanovi foruma dosli na zajednicku ideju da se udruze u humanitarnoj akciji nema nikave veze sa forumom.

* ova poruka je namenjena pristalicama slobodoumnih umetnickih radnika i bice samounistena vrlo brzo.

Posted

imam ocisceni devizni.. pa ako hocete mozete kod mene da uplatite, donecu sve sto se nakupi u cetvrtak na okupljanje

Posted

meni je danas stigla prva uplata na račun od forumaša, ali to je dinarski račun, ako odgovara šaljem ti. A iz Australije je stiglo preko WU, da bismo ubrzali proceduru. Nemam nikakav devizni račun :(

Može dinarski, svakako. Baci detalje na PM i satri jednu dunju u moje ime u kafani.

Posted

obavezno naglasite da se radi o neprofitnom udruzenju, radi poreznika

Posted

Renne pošalji mi dinarski račun pliz.

Posted

Pitanje: da li da nam udruženje bude samo ovako humanitarno ili ćemo da se bavimo i našim standardnim stvarima tipa iskorenjivanje rasizma, homofobije etc? Da mećem i to u Statut?

Posted

Aj posalji i meni taj dinarski u PM-u ili na fejsu. :)

I da: PPP :Hail:

Posted

Renne pošalji mi dinarski račun pliz.

oslobodi PM, da ti ne šaljem smsom

Posted

očistio

Posted (edited)

Pitanje: da li da nam udruženje bude samo ovako humanitarno ili ćemo da se bavimo i našim standardnim stvarima tipa iskorenjivanje rasizma, homofobije etc? Da mećem i to u Statut?

Metni i da dodeljujemo prestižnu nagradu Zlatni tukan i da organizujemo ispitivanja javnog mnjenja putem naučno korektnih pollova...

Edited by Töölönlahti
Posted

I da s vremena na vreme nagađamo ko je ko

Posted

Metni i da dodeljujemo prestižnu nagradu Zlatni tukan i da organizujemo ispitivanja javnog mnjenja putem naučno korektnih pollova...

I da služimo izvrsnu kafu™