aram Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) ljudi, jel neko razmisljao o gradjevinskom materijalu, to je prvo sledece sto ce svima cije su kuce stradale biti potrebno. imamo li mi nacina da tu nesto pomognemo? ako da, renne, eto mozda teme za projekat i razgovor sa gazzom. edit: evo odakle mi, fino radi ova devojka :) http://www.funkhauseuropa.de/sendungen/radioforum/region/paracin100.html Edited May 29, 2014 by aram
Bujodrag Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Primljen si. Objavićemo uskoro formulare za članstvo +1 Mis'im, šta drugo da ka'em.
ljuttko Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Da budeš nenormalan. Ko normalan uopšte džudži ovde i raspravlja se sa malim ljudima u televizoru. Dakle, pluskečevi , svaka čast , želim nam da jednom nešto uradimo i onako, na radost a ne samo za saniranje šteta i nevolja
manitu Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 racunajte ii na mene "normalnog"... jeste da me mrzi da pisem mnogo al` posmatram+1 !
Nesh Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Kaze moja bolja polovica ostavio si 7000 i kusur postova, znajuci tebe doprnos si mgao a das samo ako si ukucao +1. +1 Najbojli (smo) ste!
copkillah Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Ovo za građevinski materijal je sjajna ideja, a sigurno postoji neko (firma) koja bi bila spremna da ga daje po povoljnijoj ceni ako je za one koji su pogođeni poplavama. To može preko gayye, zbog kredibiliteta, jer +1 još uvek nije poznat.
Lezilebovich Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 a što ? mislim, ako neko bude guglao udruženje +1 šta fali da dođe na ovaj topik ?
Valk Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Pa na primer zato što ovde dogovaramo kako ćemo preko gazze da se dokopamo b92 fonda, naravno u našem žargonu ali to može da se loše protumači i čovek može da ima probleme.
Dagmar Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 ? valjda je prica da se predlozi projekat o gradjevinskom materijalu 92jci, sto je po meni odlicna ideja.
Recommended Posts