Frank Pembleton Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 E ja izgleda sinoc banuo kasno da vidim taj statut ovo-ono...Gdi je konacna verzija?
Apollo Creed Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Jel moze neko na pm da mi posalje broj računa...ako se pomoć/novčani prilozi još skupljaju?
Valk Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 je l moze da se ne brise? Ja stvarno nisam bila u stanju da se prikljucim, znam da pola devet nije kasno, al' jebga. Ali wub wub Promenjeno je u ''i drugu pomoć'' tako da potpada i psihološka i sitna lekarska itd Okačiću konačnu verziju Statuta kad dođem kući, sad sam na poslu.
kgmr Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 a je l' mozes da stavis 'psihosocijalna podrska'? pravno, to je nista, a pokriva sve :D izvini sto cimam sad, ali ako mislis da je bitno. inace, optuzeni smo (ako smem da kazem smo) da smo tviterasi, jer se +1 navodno koristi na tviteru. blam. vrata:
nenad Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 samo da pozdravim ekipu koja se juce okupila u dzakarti. nazalost nije bilo vremena da posedim sa vama i popijem neku lozicu, neki drugi put.
nautilus Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 km ne znam kakvi su propisi ali moze nastati problem ako je predvidjeno da udruzenje kome je to delatnost mora imati zaposlenog psihologa. Plus tu idu nekakve dozvole ministarstva i slicne stvari. Lako je kasnije promijeniti statut, osnivace, sve sto treba. Sada se drzimo najjednostavnijeg i najbrzeg.
kgmr Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 ok mene statut najmanje zanima, a i najmanje ga razumem, ali ne bih volela da ne mozemo to da radimo. stavise, mislim da to mozemo najbrze da organizujemo, za to ne treba ni para ni uslova.
gospa buba Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 ok mene statut najmanje zanima, a i najmanje ga razumem, ali ne bih volela da ne mozemo to da radimo. ne mozesh da napishesh da to radish, a sta cesh da radish i kako cesh to da zovesh, to je treca pricha. edukacija, psiholoshke stvari i slichno kod volonterskih i humanitarnih udruzenja su kod registracije uvek problem. recimo kod pacijentskih udruzenja, svi su brisali edukaciju i psiholoshke stvari, pitanje je uvek bilo a ko si ti da edukujesh i zashto to tvrdish. mislim da se to posle reshava projektno, tako sto angazujesh odgovarajuce ljude, ili bat ustvrdish da je tako. ili nazovesh stvar drugim imenom, to naravno uvek radi radnju.
nautilus Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 ok provjericu kakve nam dozvole trebaju i da li nam trebaju i da li se propis moze izigrati.
renne Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 samo da kažem ovo za uplatu koji je jutros legla od jednog forumaša, i još jednom
Valk Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Sva dokumenta za registraciju udruženja su spremna (sa rupama u pogledu toga koga ćemo da izvičemo za Zastupnika itd)
kgmr Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 renne, pa jebote. nije bitno koliko je, stvarno nije. cak ni da li je, don't do that, pls. svakako je sjajno sto fond raste! a ko je, a ko je, a ko je? ps @buba psihosocijalno nije kategorija, zato sam i predlozila, ali necu da smaram
gospa buba Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 (edited) ps @buba psihosocijalno nije kategorija, zato sam i predlozila, ali necu da smaram znam. kod fenomena shaltera se ili raspravljash ili registrujesh kako kazu, to hocu da kazem. ako imash formu koja prolazi, tim pre :) ps. a ko? a ko? a ko? Edited May 23, 2014 by gospa buba
freakns Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 a ako se usvoji ovo sa psiholozima, jel to znaci da ce na prijemu u udruzenje da bude nekih pregleda, ili mozemo i vako ludi da sudelujemo?
Recommended Posts