harper lee Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Obrenovac je administrativno deo beograda potpuno isto kao i vracar i novi beograd. Da se tamo tako nešto, ne daj Bože, desi da li bi se tražila ostavka samo predsednika opštine? Zato mislim da će cuckovic biti tiho branjenm Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока Branjen od koga?
Hamlet Strašni Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Od vlasti. Ili ce biti potpuno satanizovan i pretvoren u apsolutnog i jedinog krivca. Ali pretpostavljam da bi onda vec krenuli žestoko na njega. Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Frank Pembleton Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Juče proveo jedno dva sata sa ljudima iz crvenog krsta NBG.Kako je to dragocena organizacija nismo ni svesni!A kako ih jebu svi odreda u mirnodopskim uslovima!Ljudi su takva mašina koja radi i rešava probleme hladnokrvno i rutinski.A ovamo kad treba sedstva onda ne mogu da im kažu da li su pod lokalnom ili republičkom nadležnošću.Nisam ni znao da su krv propišali jer su im tražili da ukinu one kasice, kao ne može to tako to je kao da prose!Jedino što me onespokojilo je priča jedne iskusne žene koja ovom elanu u narodu daje max. dve nedelje i ćao :( Послато тетејцем
nautilus Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 cuckovic je politicki mrtav, ko ce za njega sada glasati na bilo kojoj listi da se pojavi? Uglavnom se sam batrga ali to svima djeluje jadno. Sa druge strane, drzavni vrh predano ucestvuje u akciji "spasimo malog"
Tresko Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Koji su to trezori Ministarstva finansija bili pod vodom? I kako moze Kastratic da obustavlja isplatu paracinskih para Paracinu, narocito u ovakvoj situaciji? Pa, to je direktno podrivanje stabilnosti zemlje. Pa obustavlja, jer u Paraćinu nije smradikalska vlast, pa treba raditi sve da se ta vlast smeni.
hattori Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 cuckovic je politicki mrtav, ko ce za njega sada glasati na bilo kojoj listi da se pojavi? Uglavnom se sam batrga ali to svima djeluje jadno. Sa druge strane, drzavni vrh predano ucestvuje u akciji "spasimo malog" saving private cuckovic.
Tresko Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 cuckovic je politicki mrtav, ko ce za njega sada glasati na bilo kojoj listi da se pojavi? Uglavnom se sam batrga ali to svima djeluje jadno. Sa druge strane, drzavni vrh predano ucestvuje u akciji "spasimo malog" Pa još zdušnije će ga braniti, jer je Mali Mozak deo trojke Mali-Čović-Vesić, koja je udarna pesnica za sve trenutne i buduće mahinacije i prljave radnje.
nautilus Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 saving private cuckovic. saving private Mali. A sto se tice broja zrtava i nagadjanja, sam vucic je u jednoj od prvih histericnih izjava rekao da se boji da ce brojevi biti bolni. Ne znaju oni dje udaraju, pa glume strogocu i paradiraju okolo.
Filipenko Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Ja ne mogu da zamislim scenario po kojem ovaj Cuckovic ostaje predsednik opstine Obrenovac. Cak i za ovakvu Srbiju to je jednostavno previse. Ja i ne mislim da će on ostati predsednik opštine, nego će ga tiho skloniti u X-ti upravni odbor za platu od par hiljada evra gde će taj moćni mislilac lečiti svoju tugu na državnoj jasli. Ono, kazna.
Time Crisis Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 cuckovic je politicki mrtav, ko ce za njega sada glasati na bilo kojoj listi da se pojavi? Uglavnom se sam batrga ali to svima djeluje jadno. Sa druge strane, drzavni vrh predano ucestvuje u akciji "spasimo malog" Što se mora pojavljivati na listi, zar nisu Dejana Mihajlova onomad kad se nalupetao samo prebacili na neku savetničku funkciju?
renne Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 Evo ga Vučićević se ubi pravdajući velikog vođu, Pink naravno
nautilus Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 onoliko koliko vucic podilazi javnosti, mocnicima toliko je surov prema podredjenima. Taj prikaz jakog vodje je nesto sto on ljubomorno cuva i pregazice svakog ko to ugrozi. A cucko je tu pion.
SNARC Posted May 22, 2014 Posted May 22, 2014 (edited) Pokusavam da zamislim koliko bi trajalo zezanje da se na mene dere birokrata dok dzakove punim peskom..i imam lopatu u rukama. Edited May 22, 2014 by SNARC
Recommended Posts