Aće Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) "Vučić posle ove tragedije ima istorijsku šansu da mobiliše naciju i promoviše prave vrednosti i da napravi sređenu državu", smatra Tabaković. link sledi "sablja" kad se situacija smiri, ali u reziji psihopate. zahvalnost navijacima, tako je, trebace vam jos. a radioamatere, izvidjace, raftere, sve moguce ljude koji pomazu ko jebe, oni nece ici da kolju i razbijaju zbog sitnopolitickih interesa. Edited May 18, 2014 by Aće
Prospero Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 u užem gradskom području deo kuća je poplavljen, u smislu vode u podrumima, dvorištu i "malo" po kućama. zavisi naravno i od kuće do kuće, neko se uspeo odbraniti, neko ne, nekome je temelj viši, nekome ne. u suštini su to podzemne vode koje su narasle, ceo kraj leži na njima.ovaj plavi trougao je taj deo grada, tzv. južna karolina. ispod nje se vidi ravna linija cerskog kanala, ja sam u naselju levo, preko puta. ne znam kako kod nas nije iskočila, sem što smo na blago većoj nadmorskoj visini.
Kelt Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 fmp se regrupise, lekare pomeraju u druge centre posto ih je ovde i previse, velika cirkulacija izbeglih. zavrsavam za danas Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Malo sam popizdeo Ja video juce i ogroman plakat na podrumu pica gde je 5 puta napisano mesni odbor SNS.Usao unutra i gazdi podruma rekao da je sramota ta stranacka propaganda a neka razmisli i on kad cu da mu udjem u radnju...
Shaq Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) ovo je sm sa nekih 840-850cm, da nije bilo onog sinocnog izlivanja, do srede bi voda otisla na 920cm ako ne i jace.... Edited May 18, 2014 by Shaq
simple red white Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) [media=http://www.youtube.com/watch?v=Iy-iGc5ttJk][/media] Edited May 18, 2014 by simple red white
dig_chohano Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Premijer nosa ćebad helikopterom, ministar odbrane sklanja granje, ministar policije šokiran saznanjem da je poplavna voda mutna a načelnik generalštaba se postavlja za šefa štaba za odbranu Šapca. Državni vrh pumpa paniku i poziva dobrovoljce sa kojima nema pojma šta da radi kad ih okupi. U isto vreme hiljade obučenih ljudi koji su služili vojsku u inžinjeriji, rečnoj mornarici, sanitetu plus ljudi koji su na služenju civinog imali obuku za vanredne situacije se na svoju ruku organizuje umesto da ih jebena država pozove za ono za šta ih je obučavala. Aleksandre Vučiću, jebem te u usta.
Muwan Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Bio opet na doručku sa drugarom čiji roditelji su u Bijeljini. Uspostavio je kontakt preko prvih komšija, kažu da je u centru grada voda oko 80cm i nivo joj stagnira, niti nailazi niti se povlači. Stanovništvo se organizovalo i snabdevaju one kojima je to potrebno. Struje nema ali je barem toplije nego juče.
MancMellow Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 (edited) Dig, to sam hteo i ja da napisem. Drugar koji je vec 20 i kusur godina ronilac i po ratnom rasporedu civilna zastita, apsolutno niko nije kontaktirao ni njega, ni njihovo udruzenje/klub, a to su ljudi koji licno imaju i znanja i opreme da pomognu. Poneko se aktivirao onako samoinicijativno i to je to. Drzava - niko nista ne ume da organizuje... Edited May 18, 2014 by MancMellow
luba Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 otvorili smo topik o zrtvama i molimo vas da ne baratamo spekulacijama i neproverenim informacijama. kacicemo tamo zvanicne podatke, ili bar one koji mogu da budu provereni bar iz dva nezavisna izvora.
Hamlet Strašni Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Jel moze da se nosi pomoc na Zvezdin stadion, prema ovom http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2014&mm=05&dd=18&nav_category=12&nav_id=849422 linku tu svega fali? koliko ja znam na zvezdinom nema nikoga. mislim nema ljudi jos...
luba Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 na topiku PPP pomoc nudite sta mozete i koordinisete zajednicke akcije. na topiku poplave: prikupljanje pomoci cemo kaciti sve lokacije na koje se moze nositi pomoc i trudicemo se da dodajemo sve nove lokacije koje saznamo.
Recommended Posts