Weenie Pooh Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 36 minutes ago, Eraserhead said: Zamisli da su rekli da nije konkluzivna. Pa ne bi moglo da se zivi od ruskih medija i trolova koji bi od toga napravili “aha eto nista nije dokazano” Pa pošteno bi bilo da su rekli "istekao rok, nismo mogli ništa da nađemo, ali to apsolutno ne znači da ničega nije ni bilo - verujemo engleskim kolegama i njihovom nalazu". Ovako kad neće da kažu šta su našli a šta nisu, ostaje još više prostora da Lavrov tvrdi šta god hoće i da se spekuliše beskrajno o false flag operacijama. Ja izbegavam danagađam u tom pravcu, ali mi ipak potpuno suludo zvuči da bi bilo koja Služba pokušala tako rizičnu a tako neefikasnu egzekuciju kojom nije postigla apsolutno ništa... osim što je potpomogla postojeći narativ.
dillinger Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 8 hours ago, MancMellow said: Jeste. Mislim, mogu da vode, ali i ne moraju, tj zavisi kako se Rusija ponaša. Medjutim, pošto Rusija ima čistu oligarhijsku vlast koja pre svega o svojim interesima vodi računa, vrlo lako mogu da počnu da vuku poteze (kao npr ovaj sa Telegramom) koji će ih u autarkiju, ili negde blizu njoj odvesti. Manc, kako je to Rusija trebala da se ponaša u protekloj nedelji da im Niki Hejli ne bi lupila ove najnovije sankcije od juče? Nije sve baš pitanje suverenog ruskog izbora
Roger Sanchez Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Badava im sve te sankcije dok ne spičkaju Abramoviča natrag u Čukotku. Bez Londongradskih para.
Eraserhead Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 (edited) Interesantan intervju Oligarch Vladimir Potanin on money, power and Putin Nista posebno politicki eksplozivno ili neocekivano nego generalno interesantan. Edited April 17, 2018 by Eraserhead
dillinger Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 2 hours ago, Eraserhead said: Interesantan intervju Oligarch Vladimir Potanin on money, power and Putin Nista posebno politicki eksplozivno ili neocekivano nego generalno interesantan. A da ga možda pejstuješ?
dillinger Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 1 hour ago, Host said: Za FT i slicne servise cesto radi fora da otvoris clanak iz pretrazivaca. Guglaj tekst "Oligarch Vladimir Potanin on money, power and Putin" pa otvori link. Hvala!
3opge Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 ipak good ol' Putty: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=04&dd=20&nav_category=78&nav_id=1383486
Budja Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Ovaj, sta nam ovaj intervju govori u vezi Salsiburija? Nista Koliko se meni cini, nisu Rusi nikada demantovali postojanje Novicoka samog po sebi tako da ovo "JA sam ga proizveo." nije nikakav smoking gun.
Weenie Pooh Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Pa kad se pročita samo naslov, zvuči kao "ja sam proizveo tu dozu otrova koju je Putin lično naredio da pošaljemo u Englesku".
Eraserhead Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 “Никогда ни на территории СССР, ни во времена Советского Союза, ни во времена Российской Федерации, ни на территории РФ не было исследований, которые имели бы прямое или кодовое название "Новичок", - подчеркнула она.http://tass.ru/politika/5040204
Weenie Pooh Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Mda, to su mu nadimak nadenuli prljavi zapadni kapitalisti. Na ruskom se zove A-232-nešto-nešto.
Recommended Posts