Jump to content
IGNORED

Толстый и тонкий

Ryan Franco

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Eraserhead said:

Postoje sanse i da nisu oni ali su one zaista zanemarljive. Jedinstven front i koordinisana akcija smanjuju mogucnost da mafijaska drzava ponovi ovako nesto.

Pa ako se iz EU npr. od 27 clanica polovina nije pridruzila i nije bas jedinstven... A skoro da nema drzave koja nije clanica NATO-a ili potomak Empire tipa Australia, Kanada...

Posted
3 hours ago, Roger Sanchez said:

Ma vjerojatno je Drekavac.

Srbin? :ohmy:

Posted
5 hours ago, dillinger said:

+

11630809-large.jpg

S tim sto tada ako se secas niko osim Amera i Britanaca nije krenuo tim putem a sada imas skoro sve saveznike na istom mestu i sa istom porukom. 

Posted

Nisu samo britanci:

Poljska, Australija, Italija, Juzna Koreja, Gruzija, Ukrajina, Spanija, Nizozemska, Danska, Portugal i drugi....

Ova danjasna situacija je malo drugacija. Sada su uz britaniju svi njeni saveznici (iako nisu svi protjerali ruske diplomate). Za vrijeme Iraka, situacija je bila drugacija (Francuska...) 

Posted

Ma de bre, pa dolazice i dalje ucrnugoru. Rusi imaju široku dušu i praštaju svima. Osim Srbiji naravno. 

Posted
8 minutes ago, MancMellow said:

Osim Srbiji naravno. 

A ja srbujem, paz' pizda mu materina :D

Posted
30 minutes ago, namenski said:

A ja srbujem, paz' pizda mu materina :D

Ali ja ne milujem :fantom:

Posted (edited)

Čovek koji je izgubio troje dece, ženu i sestru u Kemerovu tvrdi da su dve od tri bioskopske sale do kraja ostale zaključane i da su se ljudi u njima ugušili, da se namerno ništa o tome ne objavljuje i da je broj žrtava daleko veći.

Edited by vememah
Posted

U pizdu materinu i što sam probao da čitam ovo

Posted

Незванично, преко 300 жртава...протестна окупљања широм Русије...

• Create New...