Jump to content

Толстый и тонкий

Featured Replies

Gruzijski voz...

• Replies 8k
  • Views 678.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jebote, godinama, brate godinama, secirate taj jedan post od Redorana. Neko bi pomislio da medju desetine hiljada drugih koje je napisao sigurno ima jos gomila onih gde velica Putina. Ja koliko se sec

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Nego šta, jednom umreš pod Slobom i nije ti dosta, ubiješ onog ko ti je dao CPR i još jednom umreš pod Vučićem, ali jače.

• Generalno ne razumem ne samo Ruse nego i sve narode koji su imali velike zrtve u II svetskom ratu od strane nacista i sad imaju neo naci pokrete. To mi je bas lom mozga.

Posted Images

Sto godina nisam pratio rusku politiku, a imam pravo glasa. Za koga glasati? 
Ne treba glasati.

Jedan exit poll kaže Putin na 74, drugi na 77.

gwW94Jr.jpg

aBaLN1J.jpg

Prebrojano 23% (zahvaljujući tome što se samo Kalinjingrad upravo zatvorio, ostali su ranije).

4cLdwqY.jpg

Naravno, niko se nije žalio, kažu iz CIK-a.

Edited by vememah

Ne mere transparentnije.

Otisao. Glasao Kseniju. :wub: 

Listići za glasanje imaju holožig. Svaki papir imao random šifru na žigu, uporedio sa bratom pre nego što smo glasali. A glasačku kutiju mislim da ne mogu da otvore ni Ocean's eleven. Bilo značajno više ljudi nego na prošlim izborima.

10 minutes ago, Roger Sanchez said:

Na glavnim medijima Baburin ni u jednom trenutku nije bio na tom procentu - to je Eho Moskvi nešto zajebao u svojoj grafici. On sve vreme ima rezultat manji od 1% (trenutno 0,63%).

Edited by vememah

Rusija postoji da bi mi mogli da kazemo “Eto moglo je i gore”

Navodno su poništeni rezultati za kutiju sa gornjeg snimka.

12:48, сегодня

Мособлизбирком подтвердил факт вброса бюллетеней на участке в подмосковных Люберцах!

И аннулировал все бюллетени, находящиеся в одной из урн на УИК1479 в Люберцах. Председатель подмосковного избиркома Ирина Коновалова подтвердила, что вброс произошел около 9 часов утра. Ранее камеры зафиксировали, как сотрудники ТИК под столом передали пачку бюллетеней, а другая опустила их в урну.

https://www.novayagazeta.ru/articles/2018/03/18/75838-den-vyborov-onlayn-translyatsiya
1 hour ago, vememah said:

Na glavnim medijima Baburin ni u jednom trenutku nije bio na tom procentu - to je Eho Moskvi nešto zajebao u svojoj grafici. On sve vreme ima rezultat manji od 1% (trenutno 0,63%).

steta, podseca me malo na rahmetli seceroskog.

2 hours ago, Eraserhead said:

Rusija postoji da bi mi mogli da kazemo “Eto moglo je i gore”

To kaze i BBC.

Ruski izbori otprilike namesteni, tvituje se gari Kasparov.

Za Vucica prosle godina nista slicno.

1 praznik demokratije

makar su sami sebi izabrali precednika za razliku od nekih :fantom:

raduje kad covek vide kako su u evo godinu, dve izabrani predsednici tri najmocnije drzave na svetu

svetla buducnost je pred covecanstvom