Jump to content
IGNORED

TV kuvari, njihove emisije i kulinarski putopisi

darling

Recommended Posts

Posted

Ili kad je jurio "četničke mine" negde na Pagu

Sad sam pogledao epizodu, mine su usput spomenute i mislim da nije Pag.

I video sam kojim bi se poslom bavio, uzgoj tune. Jedna tuna, oko 70000-80000 evra.

Posted

I video sam kojim bi se poslom bavio, uzgoj tune. Jedna tuna, oko 70000-80000 evra.

Mislim da je neki Skradinski bio u pitanju...

Nađoh neke linkove

http://www.tasteofcroatia.org/articles/faces-places/anthony-bourdain-croatia

http://www.travelchannel.com/shows/anthony-bourdain/travel-guides/no-reservations-in-the-croatian-coast-travel-guide

Posted

Kako god su spomenute, tu mina nije moglo biti, bar ne onih "ćetničkih"
Posted

inace skoro nisam gladala besmisleniju emisiju od tog Taste-a 

Posted

nema vise grejt britis bejk ofa. mnogo sam volela taj sou. 

Posted

nema vise grejt britis bejk ofa. mnogo sam volela taj sou. 

meri beri :wub:

jesi videla tu biografiju?

Posted

Jedna tuna, oko 70000-80000 evra.

To u bajci.

Drug mi radi u bračkom uzgajalištu, u proseku 20e/kg, zavisi od klase, stanja, veličine i štatijaznam... Prodaju se kad dostignu 50-70kg.

Ribetine od preko 100kg žive vage (video sam live jednu od 130) iz big game-a idu po 70-80e/kg, al' to je otprilike to...

• 4 weeks later...
Posted

odgledala sam na fast forvard simpli najdzela koji ce sad krenuti na 24 kujni. najdzela otisla u kokos, godzi i cija. koje sranje.

al ima dva super recepta, za tortu sa suvim kajsijama i neke taj nudls sa racicima i cimetom. 

Posted

To u bajci.

Drug mi radi u bračkom uzgajalištu, u proseku 20e/kg, zavisi od klase, stanja, veličine i štatijaznam... Prodaju se kad dostignu 50-70kg.

Ribetine od preko 100kg žive vage (video sam live jednu od 130) iz big game-a idu po 70-80e/kg, al' to je otprilike to...

:fantom:

Posted

odgledala sam na fast forvard simpli najdzela koji ce sad krenuti na 24 kujni. najdzela otisla u kokos, godzi i cija. koje sranje.

al ima dva super recepta, za tortu sa suvim kajsijama i neke taj nudls sa racicima i cimetom.

Uhhhh onda ništa od nje... ;-)
Posted

ma šta su to kokos, godzi i cija? ne kapiram nikako

Posted

bobice godzi 

kokosovo ulje

semenke chia 

Posted

now I see

ko zna, možda je Nole kod nje išao u posetu...

• 1 month later...