ivy Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 uu tek sad vidim Najdzelu u ovom Tejstu i prelepa je
Frank Pembleton Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Oće Burden da je nagna, to je pitanje svih pitanja! ....shit has hit the fan...
Haralampije Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Burden je jedan arogantni seronja, zgadio mi se kad je pravio neku komparaciju tipa kako je to i to jelo sranje kao vina iz ex Yu
banatjanin Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 (edited) ja i dalje mislim da ću jednog dana da ga istetvoriram na levu plećku, ali da se ne ponavljam Edited October 29, 2016 by banatjanin
Frank Pembleton Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Burden je jedan arogantni seronja, zgadio mi se kad je pravio neku komparaciju tipa kako je to i to jelo sranje kao vina iz ex Yu Čekaj jel to ono kad su ga negde u HR napili ko magarca pa je pao sa klupe...
Haralampije Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Ne se secam bas..stoji u nekoj kuhinji i kenja, kao vina sa ex Yu su bzveze, dosta nadmeno i pogresno.
renne Posted October 29, 2016 Posted October 29, 2016 Burden je jedan arogantni seronja, zgadio mi se kad je pravio neku komparaciju tipa kako je to i to jelo sranje kao vina iz ex Yu Ili kad je jurio "četničke mine" negde na Pagu
kenta Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Ih bre al ste sujetni :) Imao je antologijskih epizoda u No reservation, Haiti, Burgundija, Vijetnam...
banatjanin Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 (edited) jede kao Gargantua, sladi, voli, uživa. kuva kao treća mišlenova zvezda, piše kao Dežulović, pankeriše kao Džo Stramer, pije kao smuk.Bordejn je potpuni kralj.ja ću ga istetovirati na ramenu. sve mu je antologijsko. sve hoću kao on. kad bih imao, i pi*ke bi mu dao. Edited November 1, 2016 by banatjanin
maheem Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 sve mu je antologijsko. sve hoću kao on. kad bih imao, i pi*ke bi mu dao. moj covek. http://www.telegraph.co.uk/food-and-drink/news/anthony-bourdain-craft-beer-is-turning-people-into-zombies/
gospa buba Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 a otkud je ovaj slovenac balkanski kuvar? mora ^_^
foto Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 moj covek. http://www.telegraph.co.uk/food-and-drink/news/anthony-bourdain-craft-beer-is-turning-people-into-zombies/ sad sam dosao da linkujem taj text. odlican je entoni i o pivu ali i o vegetarijancima. sto kaze: bar je mesto gde dodjes da cirkas pivo da bi se napio/pripio, a ne da dodjes analiziras 5 vrsta piva i vatas beleske o njima.
Frank Pembleton Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Pa vrlo prosto, ne ulaziš u taj bar. Ovako samo pravi reklamu. Kao što bi neko mogao reći i za neke restorane... Da ne bude zabune on je car, još ako nagna Najdželu! ....shit has hit the fan...
Recommended Posts