Jump to content
IGNORED

Bad Music koncerti

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted (edited)

Ditto.edit:

Hvala Hustleru i hvala BornToRunu od Hustlerove ekipe*.*Larry Flynt, Althea Leasure, Alan Isaacman i ostali.
Ja sam ovaj "ostali". Danke Deutschland! Edited by mojo
Posted

trebalo bi da dodjem, ako ne ostanem zavejan u jagodini.

Posted

Bade, choveche, pa ti cesh ovog puta da budesh dobar... :thumbsup: (sastanak u 21h na mestu koje sluzi mleko)

Posted

Dolazim. Gde vam je to mesto koje sluzi mleko? Jeste li tamo bili i posle LL Cruisera, kada sam se ja napio pa nisam mogao nigde da idem osim u krpe?

Posted

Razmatrao sam mogućnost dolaska, ali plaše me forumaši u velikim grupama. Nisu bezopasni ni solo... Ali dovolno je da ih ne gledaš u oči.

Posted

Mrzim forumaše, a posebno forumaše u velikim grupama. Nudim svoju kartu za 1200 dinara na dan koncerta, mislim da je pošteno, a onda ću otići na žurku u klubu u susednoj ulici, uzeću ekstazi i drogiraću se celu noć.rockdi1.gif

Posted

daj bre Lale, kakav je to govor mržnje sada? nema odustajanja, ne budi pi****a!!! angry.gif predviđam separaciju lažno sjedinjenog forumaškog kolektiva u manje grupacije pre svirke...

Posted

U kojoj grupaciji ćeš ti biti, buckice mala? :wub:

Posted

Ja znam da ja dolazim sa Hustlerovom ekipom. A kao ekstremista i separatista, nameravam da tako i ostane. Ni zrno žita okupatoru preko Dunava!Dobro, ako neko lepo pozove......

Posted (edited)

Ah, tesko mi je da se odlucim. volela bih i da popijem solju toplog mleka s gosn Smitom, ali i da upoznam vas, najistaknutije clanove KDP-a. a tu su i Hustler, mojo, pa tu neki begeshari, ma muke zive. :( nisam buckova, ovaj, buckica.

Edited by batticuore
Posted
nisam buckova, ovaj, buckica.
A noćas nisi tako zborila.. eh šta ti je žemsko..
Posted

Nisi ti buckica, ti si slatka mala izvrnuta torta.U originalu ''Nisi ti cepanica, ti si dvivan cet.''

Posted

ajde sad, kakvo je ovo ćućorenje? cmok, cmok i da ne trolujemo više topik neadekvatnim komentarima. :blush: