Jump to content
IGNORED

Bad Music koncerti

bad music for bad people

Recommended Posts

Posted

jel ima neka zlatna dusa beogradska da mi kupi 5 karata veceras, dok nismo prekoracili dedlajn?

Posted
jel ima neka zlatna dusa beogradska da mi kupi 5 karata veceras, dok nismo prekoracili dedlajn?
Kad veceras ? Proslo 12.ja doduse zivim tu kod broda.
Posted (edited)
da, yass!!lux2-1.jpgrockdi1.gif
jbg, vecheras te mashimali zato sutra prenosim utiske sa vecherashnjeg nastupa Majki u Zagrebu, ako prezivim rockdi1.gif Edited by trashomi
Posted

samo da prijavim da je dosta karata otislo. prolazno vreme bolje nego pre 2 godine. ima jos oko 100 na akademiji i 15-ak u brodu, pa pozurite ako vam je stalo. ogranicen broj na 300 da bi moglo da se prezivi. vise zbog benda nego zbog publike, jakako.

Posted

:o Jadan ti, moraćeš i tastu da vodiš ako ne bude niko hteo da kupi to!Novosadisti, oćemo na jedno tabanje pre certa?

Posted

ako dolazis sa hustlerovom ekipom onda je jedna od karata tvoja

Posted (edited)

Hvala Hustleru i hvala BornToRunu od Hustlerove ekipe*.--*Larry Flynt, Althea Leasure, Alan Isaacman i ostali.

Edited by Buck Naked
Posted
samo da prijavim da je dosta karata otislo. prolazno vreme bolje nego pre 2 godine. ima jos oko 100 na akademiji i 15-ak u brodu, pa pozurite ako vam je stalo. ogranicen broj na 300 da bi moglo da se prezivi. vise zbog benda nego zbog publike, jakako.
nema veze, ja ću da uzmem od tapkaroša ispred
Posted
Novosadisti, oćemo na jedno tabanje pre certa?
Opušteno, dajem ja svoju za 1200. ;)
a ako pobediš?