June 6, 20222 yr 13 minutes ago, I*m with the pilots said: Mora da nesto nije u redu sa mnom a da ni ne znam, kad pomislim na silni grasak i corbast pasulj čak i da si jela ladno, ta čorba bi se podgrejala u tvom želucu jer tako radi želudac, ko bojler, i opet bi najebala. nema zelene grane ne postoji zdrava hrana. samo nejelo. do smrti.
September 6, 20222 yr Koliko je zapravo opasno pojesti ostatak voćke/povrćke, ako je jednim delom trula? Tek što sam se najeo lubenice, počeo sam da razmišljam o tome kako ovo crno gadno izgleda. Interesantno, ostatak ima sasvim normalan ukus, obično se to prenese na celu voćku, kod ovih vodenih vrsta i pogotovo.
September 6, 20222 yr On 22.8.2022. at 14:32, maheem said: Znam zašto su neki od Scotti pirinača na sniženju! Puni su buba. Jel vrede bube te pare?
September 6, 20222 yr 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jel vrede bube te pare? Dižu procenat proteina, sigurno da, to je budućnost zapravo. Za male pare. Jedan kontra alert - ako kupite u lidlu stonebaked eko picu sa mocarelom i bosiljkom i pomislite da se ubuđala, nije, to je "bosiljak"
September 7, 20222 yr 9 hours ago, mraki said: Koliko je zapravo opasno pojesti ostatak voćke/povrćke, ako je jednim delom trula? Tek što sam se najeo lubenice, počeo sam da razmišljam o tome kako ovo crno gadno izgleda. Interesantno, ostatak ima sasvim normalan ukus, obično se to prenese na celu voćku, kod ovih vodenih vrsta i pogotovo. nadam se da si dobro. jednom sam pojela lubenicu koja nije bila baš sveža. ne ovakvu oštećenu kao tvoju, nego je samo dugo stajala u frižideru. nije mi palo na pamet da uopšte čovek može da se otruje od voća. jedno od gorih trovanja u životu. dušu sam ispustila.
September 7, 20222 yr 3 hours ago, slepa živana said: nadam se da si dobro. jednom sam pojela lubenicu koja nije bila baš sveža. ne ovakvu oštećenu kao tvoju, nego je samo dugo stajala u frižideru. nije mi palo na pamet da uopšte čovek može da se otruje od voća. jedno od gorih trovanja u životu. dušu sam ispustila. Ovo si meni već jednom pisala kada sam pitala za pomoć i uvek te se setim kada mirisem lubenicu pošto obično isečem na komade, stavim u kutiju i umem da zaboravim dva dana
September 8, 20222 yr 19 hours ago, slepa živana said: izlapetis Jedan od osnovnih simptoma trovanja lubenicom
September 8, 20222 yr 6 minutes ago, Filozof manijak said: Jedan od osnovnih simptoma trovanja lubenicom trovanje krštenicom
October 7, 20222 yr Pazite se viršli i kuvajte ih jer se ovde pojavila (u poznatog i proverenog prozvođača AIA) slučajevi oboljevanja od listerije. Nevezano sa Lidl ali...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk