slepa živana Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 13 minutes ago, I*m with the pilots said: Mora da nesto nije u redu sa mnom a da ni ne znam, kad pomislim na silni grasak i corbast pasulj čak i da si jela ladno, ta čorba bi se podgrejala u tvom želucu jer tako radi želudac, ko bojler, i opet bi najebala. nema zelene grane ne postoji zdrava hrana. samo nejelo. do smrti.
maheem Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Znam zašto su neki od Scotti pirinača na sniženju! Puni su buba. 1 2
mraki Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Koliko je zapravo opasno pojesti ostatak voćke/povrćke, ako je jednim delom trula? Tek što sam se najeo lubenice, počeo sam da razmišljam o tome kako ovo crno gadno izgleda. Interesantno, ostatak ima sasvim normalan ukus, obično se to prenese na celu voćku, kod ovih vodenih vrsta i pogotovo.
Jimmy Kowalski Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Ja uvek obrezem truli deo i pojedem ostatak. Nisam lud da bacam sve.. 4
Jimmy Kowalski Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 On 22.8.2022. at 14:32, maheem said: Znam zašto su neki od Scotti pirinača na sniženju! Puni su buba. Jel vrede bube te pare?
Vapad Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jel vrede bube te pare? Dižu procenat proteina, sigurno da, to je budućnost zapravo. Za male pare. Jedan kontra alert - ako kupite u lidlu stonebaked eko picu sa mocarelom i bosiljkom i pomislite da se ubuđala, nije, to je "bosiljak" 1
slepa živana Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 9 hours ago, mraki said: Koliko je zapravo opasno pojesti ostatak voćke/povrćke, ako je jednim delom trula? Tek što sam se najeo lubenice, počeo sam da razmišljam o tome kako ovo crno gadno izgleda. Interesantno, ostatak ima sasvim normalan ukus, obično se to prenese na celu voćku, kod ovih vodenih vrsta i pogotovo. nadam se da si dobro. jednom sam pojela lubenicu koja nije bila baš sveža. ne ovakvu oštećenu kao tvoju, nego je samo dugo stajala u frižideru. nije mi palo na pamet da uopšte čovek može da se otruje od voća. jedno od gorih trovanja u životu. dušu sam ispustila. 1
I*m with the pilots Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 3 hours ago, slepa živana said: nadam se da si dobro. jednom sam pojela lubenicu koja nije bila baš sveža. ne ovakvu oštećenu kao tvoju, nego je samo dugo stajala u frižideru. nije mi palo na pamet da uopšte čovek može da se otruje od voća. jedno od gorih trovanja u životu. dušu sam ispustila. Ovo si meni već jednom pisala kada sam pitala za pomoć i uvek te se setim kada mirisem lubenicu pošto obično isečem na komade, stavim u kutiju i umem da zaboravim dva dana 1
Filozof manijak Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 19 hours ago, slepa živana said: izlapetis Jedan od osnovnih simptoma trovanja lubenicom
slepa živana Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 6 minutes ago, Filozof manijak said: Jedan od osnovnih simptoma trovanja lubenicom trovanje krštenicom 2
mlatko Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 Pazite se viršli i kuvajte ih jer se ovde pojavila (u poznatog i proverenog prozvođača AIA) slučajevi oboljevanja od listerije. Nevezano sa Lidl ali...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Recommended Posts