Jump to content
IGNORED

Neispravna hrana: Alert topic

Tale

Recommended Posts

Posted

Jedite dinju, i nema problema :nobles:

Posted

ajte molim vas, to ko kad smo bili mali pa pitamo je l ima nešto slatko, ima jabuka :mellow:

• 2 weeks later...
Posted

Izbegavajte Fidelinkino brašno

Milion živih crva u pakovanju, a kupljeno u više prodajnih objekata

Posted

to bas ne valja, ti su izgleda od muve a to nije bas normalno za brasno.da su oni valjkasti zuti (brasnari) to jos mogu da shvatim,ima ih cesto po silosima

Posted

Ja sam u nečemu uneo te žiške, crve. Bacio gomilu namirnica a i dalje vidim ponekog da leti. Sad je sve spakovano po teglama, lavanda na policama. Jedino ako su ušli u kafu, čajeve i začine.

Posted

Sve što je u onim (tankim) papirnim kesama, pogotovo zdrava hrana, rinfuzi (tipa susam), to je rasadnik tih sranja. Nisam jednom morao da vadim sve iz polica, ganjam u čemu su, brišem. 

Posted (edited)

Da, najpre u papirnnom pakovanju, ovsene pahuljice, proso, susam, lan i još neko zrnevlje, kukuruzno brašno. Pobacao to, mislio da sam ih se rešio. Primetim ih još za par dana. Pregledam i pobacam i pirinče, pasulje, brašna neka još, ostalo delovalo ok.

Pogledam opet za par dana, eto ih i u testetnini, plazma keksu, leblebijama...:isuse:

Valjda je sad čisto sve, nije mi se desilo nikad ranije da se ovako razmnože i prošire.

Nadam se samo da ti iz hrane nisu isti oni koji mogu ući i u drvo. :unsure:

Edited by mraki
Posted

kod mene su neki crni sitni, kao bubice, brashno, griz, palenta, ovsene pahuljice. shecer i kornfleks nece. bilo ih je i ranije, ali sad katqstrofa, i u zatvoreno se nekako uvlache :isuse:

sent from bubamoto

Posted
12 hours ago, mraki said:

Da, najpre u papirnnom pakovanju, ovsene pahuljice, proso, susam, lan i još neko zrnevlje, kukuruzno brašno. Pobacao to, mislio da sam ih se rešio. Primetim ih još za par dana. Pregledam i pobacam i pirinče, pasulje, brašna neka još, ostalo delovalo ok.

Pogledam opet za par dana, eto ih i u testetnini, plazma keksu, leblebijama...:isuse:

Valjda je sad čisto sve, nije mi se desilo nikad ranije da se ovako razmnože i prošire.

Nadam se samo da ti iz hrane nisu isti oni koji mogu ući i u drvo. :unsure:

Nisu to ti ali znaju po ćoškovima da naprave larve. I po uglovima plafona.

Posted

Jbg, preostaje vam da jedete samo toliko prerađenu hranu na koju ni crv ni muva neće, fala Bogu, ima je sve više. 

Posted

pa shta mislish da je u pitanju, evropska neka regulativa da sve mora bit zdravije ili im samo popushta paznja, pa nisu nabacali dovoljno titanijum dioksida, faksa i domestosa u brashno :hihi:

sent from bubamoto

• 1 month later...
Posted

Aaaaaa

Znači, sve sam moguće pregledao i spakovao što u tegle što u šarene limenke zbog kojih sam kupio 3 kile kafe koju inače ne konzumiram i još neke pudinge sa kojima ne znam šta ću, pobio sve žiške koji su leteli po kući i paukove usput, stavio lavandu gde god sam stigao...

Otvorim sad teglu u koju sam sasuo kg do tad neotvaranog pirinča, i ono samo gmižu crvi. Pa dokle više!? :frust: