August 10, 20177 yr Ja sam bas imao poriv da pomenem sta sve znam o pecurkama..ali opet, bolje da precutim. Nisam jos stekao prodavca koji nije ostavio los utisak..zato ako ste preziveli do sada, zivecete i nadalje..Bog vam pomogao. pricaj o pecurkama, ako boga znas.
August 10, 20177 yr daj samo reci imal nesto hrdjavo o dedi sa bajlonija. tamo uzimam :( Deda Miloje?
August 10, 20177 yr otputujem ja, vratim se posle 2 nedelje, dva zaboravljena paradajza nisu ni mrdnula mnogo toga dugo putuje da bi ga mi izeli, a na tom putu mora da ostane sveze, puno soka, mirisno i ukusno nezgoda je sto sve sto je vlazno oce da budja, te da se usmrdi, pa je zato potrebno upotrebiti neke prezervative dizvinete, koji se pomesaju sa nosacem koji formira film obicno je to disperzija voska, a vosak kako udje tako i izadje, on me specijalno ne plasi, tu je da vlaga ne ide napolje i da se biocid zadrzi na kori i da radi svoj posao, zato kad kaze gospoja, ovde da narendamo malo limuna, samo kazem ok preskoci sve je to matematika velikih brojeva, a ceri on d top je seljak koji voli da zajebe sistem, a i ne veruje preterano u karencu
August 11, 20177 yr sta radiš sa voćem i povrćem koje se ne guli? možeš da guliš limun i jabuke ali ne možeš trešnje i šljive?
August 11, 20177 yr Dominiraš s paradaizom. http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=search&andor_type=and&sid=4c7d03898090a93049eee32d5c358bf3&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_content=both&search_app_filters[forums][noPreview]=0&search_app_filters[forums][pCount]=&search_app_filters[forums][pViews]=&search_app_filters[forums][sortKey]=date&search_app_filters[forums][sortDir]=0&search_term=paradaiz&search_app=forums&st=25
August 11, 20177 yr Ivy kao Hamlet, ne znaš da li je li stvarno ili se pravi. S tim što ipak nemam dilemu.
August 11, 20177 yr Ivy, obećaj nam da ćeš i dalje ovako, bez virenja u Pravopis. Edited August 11, 20177 yr by halloween
August 11, 20177 yr Svako leto neko pokuša da ispravi paradaiz, al' evo šest godina prođe, ne da se Ivy...
August 11, 20177 yr stvarno godinama proganjate nekog što piše paradaIz umesto paradaJz?:) moj dedaujak, iškolovao petoro dece na ranom paradajzu, a da nikad nije rekao ni izgovorio drugačije do paradaIz.