Jump to content
IGNORED

Neispravna hrana: Alert topic

Tale

Recommended Posts

Posted

Ja sam bas imao poriv da pomenem sta sve znam o pecurkama..ali opet, bolje da precutim. Nisam jos stekao prodavca koji nije ostavio los utisak..zato ako ste preziveli do sada, zivecete i nadalje..Bog vam pomogao.

pricaj o pecurkama, ako boga znas.

Posted

daj samo reci imal nesto hrdjavo o dedi sa bajlonija. tamo uzimam :(

Deda Miloje? :naughty:

Posted

otputujem ja, vratim se posle 2 nedelje, dva zaboravljena paradajza nisu ni mrdnula

mnogo toga dugo putuje da bi ga mi izeli, a na tom putu mora da ostane sveze, puno soka, mirisno i ukusno

nezgoda je sto sve sto je vlazno oce da budja, te da se usmrdi, pa je zato potrebno upotrebiti neke prezervative dizvinete, koji se pomesaju sa nosacem koji formira film

obicno je to disperzija voska, a vosak kako udje tako i izadje, on me specijalno ne plasi, tu je da vlaga ne ide napolje i da se biocid zadrzi na kori i da radi svoj posao, zato kad kaze gospoja, ovde da narendamo malo limuna, samo kazem ok preskoci

sve je to matematika velikih brojeva, a ceri on d top je seljak koji voli da zajebe sistem, a i ne veruje preterano u karencu

Posted

sta radiš sa voćem i povrćem koje se ne guli? možeš da guliš limun i jabuke ali ne možeš trešnje i šljive?

Posted

moze i paradaiz iz baste da stoji 2nedelje u frizideru..

Posted

ajvi, se ti praviš glupa il nas zajebavaš sad malo? :lolol:

Posted

Ivy kao Hamlet, ne znaš da li je li stvarno ili se pravi. S tim što ipak nemam dilemu.

Posted

a mozda da pojedete malo slatkog paradajiza da vam bude bolje,hm?

Posted

ajde, nemoj više da se blamiraš, piše se - paradajz

Posted (edited)

Ivy, obećaj nam da ćeš i dalje ovako, bez virenja u Pravopis.

Edited by halloween
Posted

Svako leto neko pokuša da ispravi paradaiz, al' evo šest godina prođe, ne da se Ivy...

Posted

stvarno godinama proganjate nekog što piše paradaIz umesto paradaJz?:)

moj dedaujak, iškolovao petoro dece na ranom paradajzu, a da nikad nije rekao ni izgovorio drugačije do paradaIz.